Facebook Pixel Λέστερ γερά, ο τίτλος είναι κοντά! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2016-05-01 18:00:00

Λέστερ γερά, ο τίτλος είναι κοντά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λέστερ γερά, ο τίτλος είναι κοντά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λέστερ βρέθηκε να χάνει από το 8', αλλά ισοφάρισε με τον Μόργκαν στο 17', κράτησε την ισοπαλία (1-1) μέχρι το τέλος απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον χρειάζεται δύο βαθμούς στους επόμενους δύο αγώνες για να κατακτήσει τον τίτλο!

Το παιχνίδι στο "Ολντ Τράφορντ" δεν ξεκίνησε καλά για την Λέστερ, αφού μόλις στο 8' ο Μαρσιάλ άνοιξε το σκορ για την Γιουνάιτεντ, βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Μάλιστα, στο 14' θα μπορούσε να γίνει και το 2-0 όταν ο Σμάιχελ έκανε σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Λίνγκαρντ. Κι όμως λίγο μετά, στο 17', ο Ντρίνγκουότερ εκτέλεσε φάουλ και ο Μόργκαν έπιασε την κεφαλιά κάνοντας το 1-1 για τις "αλεπούδες".

Στο 50' η Λέστερ έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά ο Οκαζάκι δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή από κοντά, ενώ στο 71' ο Μαχρέζ είδε τον Ντε Χέα να αποκρούει το σουτ του με τις γροθιές.

Στα τελευταία λεπτά η Μάντσεστερ πίεσε για τη νίκη, με τους παίκτες του Ρανιέρι να αμύνονται με νύχια και με δόντια για να κρατήσουν τον βαθμό, που τελικά ήρθε και με αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντρίνκγουότερ στο 86', σε μια φάση πάντως που δεν φαίνεται να υπάρχει παράβαση.

Ο Σμάιχελ κράτησε στο τέλος την Λέστερ με σωτήριες εξόδους του και έδωσε τον βαθμό που σε μεγάλο πια βαθμό εξασφαλίζει τον τίτλο για την Λέστερ. Η ομάδα - θαύμα θέλει ακόμα δύο βαθμούς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές με Έβερτον (εντός) και Τσέλσι (εκτός) για να πανηγυρίσει τον τίτλο!

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags