Facebook Pixel Η οργισμένη απάντηση Καλιτζάκη στον Παπουτσέλη!
| 2016-05-05 13:45:00

Η οργισμένη απάντηση Καλιτζάκη στον Παπουτσέλη!

του Γιώργου Κτενά
Η οργισμένη απάντηση Καλιτζάκη στον Παπουτσέλη!

Ο βασικός πρωταγωνιστής της ιστορικής φάσης πήρε θέση στο SportDog για όσα δήλωσε ο περίφημος διαιτητής! Διαβάστε τι είπε ο παλιός αμυντικός του Παναθηναϊκού για το θέμα...

Μεγάλη κουβέντα γίνεται τις τελευταίες ώρες για τη συνέντευξη του Στράτου Παπουτσέλη στην εφημερίδα Γαύρος, αναφορικά με την ιστορική φάση των Γιάννη Καλιτζάκη και Ίλια Ίβιτς στο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό τον Δεκέμβρη του 1996.

Ήταν τότε που ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι στο μαρκάρισμα του αμυντικού του Τριφυλλιού, αν και εμφανώς η φάση είχε γίνει έξω από την περιοχή των "πράσινων".

Ο SportDog επικοινώνησε με τον Γιάννη Καλιτζάκη που σχολίασε την απόφαση του Στράτου Παπουτσέλη να βγει και να μιλήσει τώρα γι΄ αυτό το θέμα, αλλά και το αν θεωρεί δικαίωση τη σημερινή θέση του παλαίμαχου διαιτητή.

Διαβάστε όσα είπε ο Γιάννης Καλιτζάκης στον SportDog...

Διαβάσατε τη συνέντευξη του Παπουτσέλη στον Γαύρο, για το πέναλτι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το 1996;

"Το είδα και πιστεύω ότι τα λέει όλα μόνος του ο άνθρωπος. Δήλωσε ότι είναι οπαδός του Ολυμπιακού. Άποψή μου είναι πως τέτοιοι άνθρωποι γκρέμισαν το ποδόσφαιρο".

Αισθάνεστε δικαίωση με την παραδοχή του, έστω και 20 χρόνια μετά;

"Όχι, δεν αισθάνομαι δικαίωση γιατί δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι είχα άδικο γι΄ αυτή τη φάση. Υπήρχαν κάμερες, από την πρώτη στιγμή η συγκεκριμένη φάση είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις, έγινε μεγάλη ιστορία. Αυτή ήταν η δικαίωση για εμένα. Προσωπικά, πάντως, το είχα θεωρήσει ένα ανθρώπινο λάθος".

Τώρα δεν θεωρείται ότι ήταν ανθρώπινο λάθος;

"Έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, αποδείχτηκε σήμερα ότι τότε έκανε ένα ...εσκεμμένο λάθος! Έτσι το λαμβάνω εγώ. Εντάξει, τα λάθη είναι ανθρώπινα και είμαι αυτής της λογικής, για αυτό και τότε το είχα δει έτσι. Αλλά με αυτή τη δήλωση που έκανε, φαίνεται περίπου σαν εσκεμμένο εκείνο το λάθος. Ακόμα και το γεγονός ότι βγήκε και μίλησε τώρα γι΄ αυτό το θέμα, λάθος είναι. Γιατί το έκανε τώρα δηλαδή;"

Τέλος, πείτε μας δύο λόγια για το τουρνούα υποδομών που κάνει ο Α.Ο. Τρίκαλα, στο οποίο συμμετέχετε.

"Κάναμε ένα μεγάλο τουρνουά, σήμερα είναι η τελευταία μέρα του. Μας τίμησαν πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ, ο Ηρακλής, η Βέροια, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος κ.α. Αφήσαμε άριστες εντυπώσεις, στην προσπάθεια που κάναμε να αναβαθμίσουμε το τρικαλινό ποδόσφαιρο. Πιστεύω να καθιερωθεί και να γίνεται κάθε χρόνο. Φιλοξενήσαμε τις ομάδες που συμμετέχουν παιδιά γεννημένα από το 2001 μέχρι και το 2004". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτοί είναι οι διεθνείς που είπαν να φύγει ο Ρανιέρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags