Facebook Pixel Μποροβήλος: "Μεγάλος ο κίνδυνος για τα πλέι οφ"!
| 2016-05-09 17:41:00

Μποροβήλος: "Μεγάλος ο κίνδυνος για τα πλέι οφ"!

Μποροβήλος: "Μεγάλος ο κίνδυνος για τα πλέι οφ"!

O πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αναβληθούν και τα πλέι οφ μετά τον τελικό κυπέλλου, ενώ μίλησε για τις συνέπειες που θα υπάρξουν σε μια τέτοια περίπτωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μποροβήλου:

Για το ενδεχόμενο να μην γίνουν τα πλέι οφ μετά την αναβολή του τελικού κυπέλλου:
«Από τη στιγμή που δεν έγινε ο τελικός, έχουμε προβλήματα. Αυτό που φαίνεται να προκύπτει τώρα είναι το γεγονός ότι θα υπάρχει θέμα και με τα πλέι οφ. Δεν έχω επίσημη τοποθέτηση από την ΕΠΟ. Λείπει εκτός Ελλάδας ο πρόεδρος. Μέχρι στιγμής δεν έχει ορίσει διαιτητές η ΕΠΟ. Εκτιμώ ότι σήμερα μπορεί να ορίσει διαιτητές. Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε κάποιο τέτοιο θέμα. Αν υπήρχε θέμα θα έπρεπε να ενημερωθούμε σαν Λίγκα. Οφείλω να μιλάω με δεδομένα. Δεν έχω κάτι στα χέρια μου που να λέει ότι δεν θα γίνουν τα παιχνίδια. Ούτε από την ΕΠΟ, ούτε από τον Υπουργό. Δεν μπορώ να μιλάω με πιθανότητες».

Για τη σύσκεψη που θα γίνει την Τρίτη: «Τους έχω καλέσει σε σύσκεψη γιατί αυτοί οι άνθρωποι υπόκεινται τις συνέπειες από τη διεξαγωγή των πλέι οφ. Προφανώς σαν πρόεδρος της Λίγκας με απασχολεί έντονα το θέμα, ενώ απασχολεί και τους ανθρώπους που οι ομάδες τους συμμετέχουν στα πλέι οφ, αλλά και στον τελικό του κυπέλλου. Πρέπει όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν στα πλέι οφ. Ενδεχομένως να έχουμε πρόβλημα. Γι’ αυτό κάνουμε και τη σύσκεψη αύριο».

Για τη διαρροή της ΑΕΚ: «Ενδεχομένως να διαψεύσει την διαρροή η ΑΕΚ. Εγώ σαν θεσμικός φορέας δεν μπορώ να μιλάω με διαρροές».

Για το ότι τα πλέι οφ θα πρέπει να έχουν τελειώσει μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία: «Για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει να έχεις δεδομένα. Θα κοιτάξουμε τα δεδομένα που έχουμε και θα κάνουμε το πρόγραμμά μας. Έχουμε ορίσει παιχνίδια και δεν πρέπει να γίνει καμιά αλλαγή επ’ αυτών. Αν προκύψει κάτι, τότε θα το δούμε. Μέχρι χθες είχαμε περιθώριο. Θα κοιτάξουμε να λύσουμε τον γόρδιο δεσμό. Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει, για να μην πω ότι τα έχουμε ξεπεράσει. Πρέπει να βρούμε μια λύση. Το θέμα είναι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να μην έχουμε συνέπειες».

Για την ανακοίνωση της NOVA σχετικά με τις ρήτρες που υπάρχουν: «Σε αυτές τις περιπτώσεις ο καθένας βλέπει τα πράγματα από τη μεριά του. Η μία ομάδα δεν θέλει να γίνει αναβολή, άλλη θέλει να πάει παραπίσω το πρόγραμμα. Ο καθένας μπορεί να προασπίσει τα συμφέροντά του. Εμείς σαν Λίγκα είμαστε υποχρεωμένοι να προασπίσουμε το κοινό συμφέρον και να κοιτάξουμε πως θα ολοκληρώσουμε ομαλά τα πλέι οφ».

Για τις συνέπειες που θα υπάρξουν αν δεν γίνουν τα πλέι οφ: «Θα είναι μια εξέλιξη που θα μας θλίψει και θα έχει παράπλευρες συνέπειες. Θα καλέσουμε τους τέσσερις εκπροσώπους των πλέι οφ και τον Ολυμπιακό που συμμετέχει στον τελικό κυπέλλου. Πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα, το οποίο είναι πάρα πολύ μεγάλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags