Facebook Pixel Αποκάλυψη Εβανγκελίστα για το μέλλον του...
| 2016-05-12 23:13:00

Αποκάλυψη Εβανγκελίστα για το μέλλον του...

Αποκάλυψη Εβανγκελίστα για το μέλλον του...

Διαβάστε το τι είπε στη NOVA ο νεαρός Βραζιλιάνος μέσος αναφορικά με το αν θα συνεχίσει ή όχι στον Παναθηναϊκό μετά το καλοκαίρι

ραζιλιάνος άσος μίλησε στην κάμερα της NOVA κι αναφέρθηκε στη χθεσινή (11/5) αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (1-1), στο επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όσον αφορά τον τρόπο της οργάνωσης δεν αλλάζει κάτι. Θα συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία, όλη η ομάδα μαζί κι ο καθένας βοηθάει τους συμπαίκτες του κι από εκεί και πέρα, όσον αφορά το χθεσινό (11/5) παιχνίδι, θέλαμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς κι από εδώ και πέρα κοιτάμε να βελτιώσουμε τα πράγματα και να φεύγουμε νικητές», ανέφερε αρχικά.

Για το εάν αποκτά έτσι μεγαλύτερη σημασία η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Βεβαίως και πάντοτε η σκέψη μας είναι στον επόμενο αγώνα. Παίζουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα, επιθετική, αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε μέχρι τώρα».

Για τα πράγματα που πρέπει να προσέξει με τον ΠΑΟΚ: «Όπως είπα και πριν, ο ΠΑΟΚ είναι μία δυνατή ομάδα, εμείς θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση. Το γεγονός πως παίζουμε εντός έδρας είναι υπέρ μας, έχουμε τον κόσμο, είναι ένας σημαντικός αγώνας κι είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό».

Για το που του αρέσει να αγωνίζεται περισσότερο, στη μεσαία γραμμή ή τα άκρα: «Δεν έχω καμία προτίμηση. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να παίζω, από εκεί και πέρα θα παίξω πάντα εκεί που θα μου υποδείξει ο προπονητής και θα κάνω το καλύτερο».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να παραταθεί ο δανεισμός του από την Ουντινέζε και την επόμενη σεζόν: «Δεν υπάρχει ακόμα κάποια συμφωνία ή επίσημη συνομιλία σχετικά με το τι θα γίνει. Εκείνο στο οποίο δίνουμε βαρύτητα είναι να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις κι από εκεί και πέρα να δούμε τι θα γίνει. Θα ήθελα να πω πάντως πως μου αρέσει πάρα πολύ εδώ, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και θα ήθελα να παραμείνω». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags