Facebook Pixel Ανατροπή με Τέρι! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2016-05-13 17:05:00

Ανατροπή με Τέρι! (ΦΩΤΟ)

Ανατροπή με Τέρι! (ΦΩΤΟ)

Μετά τις έντονες παραινέσεις των οπαδών της ομάδας, η διοίκηση της Τσέλσι φαίνεται πως πείσθηκε να κάνει την κίνηση...

Η Τσέλσι αποφάσισε τελικά να ικανοποιήσει τα “θέλω” του κόσμου της, καθώς ανακοίνωσε και επίσημα πως κατέθεσε πρόταση μονοετούς επέκτασης συμβολαίου στον Τζον Τέρι!

Ο 35χρονος αρχηγός των Λονδρέζων έχει ανακοινώσει πως αποχωρεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν αφού η ομάδα δεν προτίθετο να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, στο πλαίσιο της πολιτικής της διοίκησης να μην ανανεώνει εύκολα ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε προχωρημένη ηλικία.

Παρ' όλα αυτά, οι εκδηλώσεις του κοινού των “μπλε” που ζήτησαν την παραμονή του αρχηγού έπιασαν τόπο αφού η διοίκηση αποφάσισε να δώσει στον Τέρι την ευκαιρία να αγωνιστεί για 18η συναπτή σεζόν με τη φανέλα της αγαπημένης του Τσέλσι. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει απαντήσει ακόμα, ωστόσο οι Άγγλοι πιστεύουν πως θα πει τελικά το “ναι”.

"Δυο στελέχη της ομάδας συναντήθηκαν με τον Τζον και τον μάνατζερ του προσφέροντας του συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Φυσικά, φθάνοντας στο τέλος της σεζόν, αυτή είναι μία απόφαση που πρέπει να πάρει με την οικογένεια του και κάτι που πρέπει να σκεφτεί",  αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που δημοσίευσε η Τσέλσι στην επίσημη ιστοσελίδα της.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags