Facebook Pixel Τρελό ποσό στη Nova για τα πλέι οφ - Πόσα ζητάει για τις αλλαγές!
| 2016-05-13 21:20:00

Τρελό ποσό στη Nova για τα πλέι οφ - Πόσα ζητάει για τις αλλαγές!

Τρελό ποσό στη Nova για τα πλέι οφ - Πόσα ζητάει για τις αλλαγές!

Η Λίγκα θα πληρώσει πολύ ακριβά την αλλαγή του προγράμματος των πλέι οφ.

Η Nova είχε προειδοποιήσει εδώ και καιρό πως δεν επιθυμεί να υπάρξει οποιαδήποτε παρέκκλιση στο πρόγραμμα των πλέι οφ εξαιτίας της ασυνεννοησίας με το θέμα του τελικού Κυπέλλου.

Ωστόσο, η επιθυμία της δεν έγινε πραγματικότητα και η Σούπερ Λίγκα θα αναγκαστεί να... πληρώσει τη νύφη, εφόσον η Nova εμμείνει στη θέση της και οι δυο πλευρές δεν τα βρουν στη συνάντηση της Δευτέρας.

Όπως προβλέπεται στη συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι, για κάθε ματς που δεν διεξάγεται στη συμφωνηθείσα ημερομηνία, η ποινή για τη Λίγκα ανέρχεται στις 300.000 ευρώ.

Με βάση τις μέχρι τώρα εξελίξεις που προβλέπουν τη διεξαγωγή του τελικού την προσεχή Τρίτη και την αναβολή του ΑΕΚ-Πανιώνιος, έχουμε ήδη ένα ματς το οποίο μεταφέρθηκε, ήτοι πρόστιμο 300.000 ευρώ.

Το θέμα, όμως, είναι ότι η μεταφορά του παιχνιδιού αυτού ίσως προκαλέσει ντόμινο αναβολών στο πρόγραμμα των πλέι οφ, πιθανόν και για κάθε ένα από τα συνολικά εννέα υπόλοιπα παιχνίδια της διαδικασίας. Κάνοντας τους υπολογισμούς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η Λίγκα ίσως αναγκαστεί να καταβάλλει μέχρι και 2.7 εκατομμύρια ευρώ στη Nova ως αποζημίωση!

Όσο για το ποιος θα πληρώσει; Μην αποκλείετε το γεγονός η Λίγκα να ρίξει το “μπαλάκι” στην ΕΠΟ με το επιχείρημα ότι αυτή ευθύνεται για τις αναβολές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags