Facebook Pixel "Δεν είναι δίκαιο, να αλλάξει το ματς του ΠΑΟΚ"!
| 2016-05-15 23:47:00

"Δεν είναι δίκαιο, να αλλάξει το ματς του ΠΑΟΚ"!

"Δεν είναι δίκαιο, να αλλάξει το ματς του ΠΑΟΚ"!

Ο Βλάνταν Ίβιτς ήταν ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, αλλά είχε παράπονα για το πρόγραμμα των πλέι οφ, απαιτώντας αλλαγή για το ματς με τον Πανιώνιο!

Αναλυτικά:

Για τη σημασία του σημερινού αποτελέσματος: «Πάρα πολλά. Οι παίκτες έδειξαν ότι έχουν στόχο να δείξουν όσα έχουμε δουλέψει. Έδειξαν χαρακτήρα. Θέλουν να βελτιώσουν την θέση μας».

Για το αν υπερίσχυσε το πάθος από την τακτική: «Πάθος και θέληση πρώτα από όλα. Μετά είναι το τακτικό κομμάτι. Είχαμε και την αποβολή και είναι πολύ δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος. Ευτυχώς το διορθώσαμε όταν την χάσαμε επανήλθαμε και πήραμε το αποτέλεσμα».

Για τους τραυματισμούς: «Και οι τρεις παίκτες είναι σημαντικοί για μας. Έχουμε παίκτες έχουμε ρόστερ και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά».

Για το ότι ο Πανιώνιος είναι πιο ξεκούραστος: «Δεν είναι δίκαιο που δεν θα παίξουμε όλοι τις ίδιες μέρες και ώρες. Δεν υπάρχει λογική σε αυτό. Ζητάω να αλλάξει και το άλλο παιχνίδι σαν προπονητής του ΠΑΟΚ. Για μένα αυτό δεν είναι δίκαιο».

Για τη διαιτησία: «Κάποια χέρια που υπήρχαν από την άλλη πλευρά δεν δόθηκαν. Θα μπορούσαν να υπάρχουν και αποβολές από την άλλη πλευρά».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος για την εμφάνιση του Γλύκου: «Έχουμε δύο καλούς τερματοφύλακες και κάθε φορά επιλέγουμε. Ξέρω πάντα ότι έχω και τον Μάρκο αν χρειαστεί». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags