Facebook Pixel Μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχει φύγει ο Στραματσόνι!
| 2016-05-16 10:30:00

Μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχει φύγει ο Στραματσόνι!

Μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχει φύγει ο Στραματσόνι!

Φοβερό κράξιμο από τον Γιάννη Παπαγιάννη για τον "εντελώς άσχετο" προπονητή του Παναθηναϊκού που θα τρώει ...σφαλιάρες μέχρι να αποχωρήσει από τους "πράσινους"!

Είναι δυνατόν να φτιάξει ποτέ σοβαρή ομάδα ο Παναθηναϊκός με τέτοιον προπονητή; Αυτό ήταν το βασικό ερώτημα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού μετά τη νέα αποτυχία να κερδίσει τον ΠΑΟΚ μέσα στη Λεωφόρο και μάλιστα με ένα παίκτη παραπάνω επί 70 ολόκληρα λεπτά!

Ο Στραματσόνι δεν το ΄χει. Δίνει την εντύπωση ότι τους καλύτερους παίκτες του... κόσμου να έχει, ντέρμπι δεν πρόκειται να κερδίσει! Μπορεί να βρει τους πιο απίθανους τρόπους για να μην κερδίσει, τους βαθμούς της νίκης πάντως δεν πρόκειται να τους πάρει.

Δεν χρειάζεται να ανατρέξουμε στη φετινή πορεία και τα ντέρμπι που έδωσε ο Παναθηναϊκός. Σε όλα έχασε κατά κράτος από τους αντίπαλους προπονητές. Και δεν είναι μόνο ότι τον κέρδισαν καθαρά, είναι και το ότι ο Ιταλός προπονητής δίνει την εικόνα του εντελώς άσχετου. Του προπονητή που πραγματικά δεν ξέρει τι του γίνεται. Του κόουτς που μέσα στο παιχνίδι δεν μπορεί να καταλάβει ούτε τα αυτονόητα. Ότι δηλαδή ο ΠΑΟ, τουλάχιστον εντός έδρας και με παίκτη παραπάνω πρέπει να ισοπεδώνει τον αντίπαλο μέσα στο γήπεδο.

Αντί για την... ισοπέδωση όμως είδαμε μια από τα ίδια. Ένα άθλιο κοουτσάρισμα, χωρίς αρχή και τέλος και με έναν ΠΑΟΚ να μοιάζει από άλλον πλανήτη στην άμυνα και το κέντρο ακόμα και με παίκτη λιγότερο!

Εμείς βάζουμε στοίχημα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ο Στραματσόνι μέχρι τον Δεκέμβριο, με τον τρόπο που κουτσάρει την ομάδα, θα έχει απομακρυνθεί από τον Παναθηναϊκό. Όποιους ποδοσφαιριστές κι αν αγοράσει η ιδιοκτησία, ο Στραματσόνι θα τρώει τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη. Υπομονή μερικούς μήνες και θα μας θυμηθείτε...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags