Facebook Pixel Οι βρισιές του βετεράνου Λέτο και η ασυλία Μπεργκ!
| 2016-05-16 12:45:00

Οι βρισιές του βετεράνου Λέτο και η ασυλία Μπεργκ!

Οι βρισιές του βετεράνου Λέτο και η ασυλία Μπεργκ!

Έξαλλος ο Γιώργος Μύρτσος με τον ανίκανο ρέφερι που σφύριξε στη Λεωφόρο! Ποιος άσος του Τριφυλλιού έπεσε από το μπαλκόνι και ποιος είναι ο ποδοσφαιρικός βλάκας του ΠΑΟΚ;

Αν ανατρέξετε σε παλαιότερα άρθρα, θα δείτε ότι έχω τοποθετηθεί ξανά για το ρόστερ του ΠΑΟΚ, καθώς θεωρώ ότι έχει το καλύτερο υλικό από τους υπόλοιπους των πλέι οφ και είναι ο μοναδικός που μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Έχει ποιότητα και παίκτες με ταλέντο, απλώς δεν υπάρχει ο άνθρωπος που θα διαχειριστεί αυτό το υλικό. Γιατί και οι δύο που ανέλαβαν προπονητές φέτος στον ΠΑΟΚ, είναι εκπαιδευόμενοι μάγοι. Και δεν μπορείς να πάρεις το 100% από τους παίκτες του ρόστερ, όταν έχεις εκπαιδευόμενους μάγους στην άκρη του πάγκου.

Η μόνη παραφωνία στον ΠΑΟΚ ήταν ο Τζιόλης χθες και θεωρώ ότι ο διαιτητής βοήθησε πολύ τον ΠΑΟΚ με το να τον βγάλει με κόκκινη κάρτα! Ήταν καλύτερα με 10 παίκτες ο ΠΑΟΚ, παρά με 11 και τον Τζιόλη μέσα. Αυτός ο διαιτητής όμως είναι ανίκανος να σφυρίζει ποδόσφαιρο, γιατί είχε πολύ φοβισμένη διαιτησία. Με τον βετεράνο που λέγεται Λέτο να βρίζει και να διαμαρτύρεται και την τεράστια ασυλία στον παιχταρά Μάρκους Μπεργκ. Είναι λίγος αυτός ο διαιτητής και δεν ξέρω ποιοι τον προωθούν. Ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα για να βγει πρώτος στα πλέι οφ και ελπίζω να έρθει ένας σοβαρός προπονητής τη νέα αγωνιστική περίοδο, για να δούμε τι μπορεί πραγματικά να κάνει αυτή η ομάδα.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, θεωρώ ότι πουλάει παραμύθι το αφεντικό του στους οπαδούς, γιατί η ομάδα του δεν βλέπεται. Σε Παναθηναϊκό άλλης εποχής, δεν θα υπήρχαν τέτοιοι παίκτες! Δεν υπήρχε περίπτωση να έπαιζε το δίδυμο Ταυλαρίδη με τον Μολέδο, γιατί είναι αστείο. Με τον Ταυλαρίδη 45 ετών και τον... Μολύβο, που είναι σα μολύβι που δεν στρίβει, τι περιμένεις να κάνεις; Με τον Νάνο να παίρνει την μπάλα και κάνει μόνο σέντρες, με τον Κουτρουμπή αμυντικό μέσο, με τον Αμπέντ που δεν ήξερε πού ήταν! Ο βετεράνος Λέτο να παίζει σέντερ φορ, αφού δεν μπορεί να παίξει στην κανονική του θέση γιατί θέλει τρεξίματα, να μαλώνει με τον άλλον ποδοσφαιρικό βλάκα, τον Τζαβέλλα.

Είναι και αυτός ο τερματοφύλακας, που στο γκολ που έφαγε από τον Χαρίση, αν τον παρατηρήσετε θα δείτε ότι ήταν σαν κάποιος να τον σπρώχνει και να πέφτει από το μπαλκόνι! Ποιος τον γυμνάζει αυτόν; Αλλά όταν ο συναγωνισμός του στην ομάδα είναι ο Κοτσόλης, την κουβέρτα να βάλεις στο τέρμα καλύτερα θα είναι!

Δύο λόγια και για τον τελικό του Κυπέλλου: Αν τελειώσει κανονικά, που δεν πιστεύω να τελειώσει γιατί είναι ικανοί να πλακωθούνε, ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και περιμένω να τον κερδίσει. Το ρόστερ της ΑΕΚ είναι β και μισό εθνικής κατηγορίας, αλλά έχει τεράστιο βάρος φανέλας σαν ομάδα. Το ρόστερ της είναι σαν του Ηρακλή, απλά στην ΑΕΚ οι ποδοσφαιριστές είναι ξένοι. Αλλά έχει ειδικό βάρος στη φανέλα και υπάρχει κι ο Μελισασανίδης που ασκεί πίεση όταν πρέπει και όπου πρέπει. Αλλά θεωρώ ο Ολυμπιακός είναι κλάσεις καλύτερος και αν γίνει κανονικό ματς, θα το πάρει εύκολα.

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags