Facebook Pixel Νέο πλήγμα με Ζάιρο κι επιστροφή στη βάση
| 2016-05-16 16:42:00

Νέο πλήγμα με Ζάιρο κι επιστροφή στη βάση

Νέο πλήγμα με Ζάιρο κι επιστροφή στη βάση

Άσχημα είναι τα νέα για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ενώ τελικά η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Η αποστολή του «Δικεφάλου» έφυγε το Σάββατο από τη Θεσσαλονίκη με τη λογική ότι θα έμενε στην Αθήνα για να προπονηθεί και να αγωνιστεί κόντρα στον Πανιώνιο την Τετάρτη.

Η αναβολή του μεθαυριανού αγώνα και η τροποποίηση του προγράμματος της συνέχεις των πλέι οφ, άλλαξαν τα πλάνα του ΠΑΟΚ, ο οποίος σήμερα το απόγευμα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

Νωρίτερα σήμερα η ομάδα πρόλαβε να προπονηθεί επί αθηναϊκού εδάφους, με το πρόγραμμα για όσους αγωνίστηκαν στη «Λεωφόρο» να περιλαμβάνει αποφόρτιση και αποθεραπεία στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής.

Για τον τραυματία Ζάιρο η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη συνεπάγεται λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί με βεβαιότητα ο τραυματισμός του, με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για θλάση στον αριστερό δικέφαλο.

Στη Θεσσαλονίκη ο Βίτορ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης του, ενώ ο Μπερμπάτοφ ανέβασε ρυθμούς με φόντο τη συμμετοχή του στους τελευταίους αγώνες της σεζόν.

Μετά την προπόνηση στην Αθήνα η αποστολή του ΠΑΟΚ γευμάτισε στο ξενοδοχείο της αποστολής στην πρωτεύουσα και το απόγευμα (19:00) αναμένεται να επιστρέψει αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags