Facebook Pixel Ντάρμπισιρ: "Το ματς της ζωής μου ο τελικός με την ΑΕΚ"!
| 2016-05-16 17:24:00

Ντάρμπισιρ: "Το ματς της ζωής μου ο τελικός με την ΑΕΚ"!

Ντάρμπισιρ: "Το ματς της ζωής μου ο τελικός με την ΑΕΚ"!

Ο Άγγλος φορ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού και θυμήθηκε τον αλησμόνητο τελικό του 2009, στην οποία είχε περύχει δύο γκολ και μάλιστα με το δεύτερο δικό του, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ισοφαρίσει σε 3-3 στις καθυστερήσεις!

Το ματς είχε οδηγηθεί στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι σε έναν από τους πιο συγκλονιστικούς τελικούς στην ιστορία του θεσμού.

-για τον τελικό του 2009 με την ΑΕΚ: «Μπορώ να πω ότι αυτό το ματς ήταν το πιο συναρπαστικό της καριέρας μου ως τώρα. Το βλέπω ξανά και ξανά και είναι βέβαιο πως θα μείνει στην καρδιά μου για πάντα. Θυμάμαι να σηκώνομαι για κεφαλιά και να... συνθλίβομαι και να πέφτω στο έδαφος. Θυμάμαι ότι ζαλιζόμουν πολύ. Ήξερα ότι απομένουν μερικά δευτερόλεπτα ως το τέλος του αγώνα και το μόνο που ήθελα ήταν να μπω ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις που κρατιόμουν στα πόδια μου και δεν μπορούσα καλά καλά να σκεφτώ τί είχε συμβεί. Μπήκα όμως στο γήπεδο κι ενώ απέμεναν μερικά δευτερόλεπτα δέχθηκα την κεφαλιά-πάσα του Ντιόγκο και κατάφερα με μια νέα κεφαλιά να σκοράρω. Τί απίστευτη στιγμή για μένα και την ομάδα! Πραγματικά δεν είχα απόλυτη συναίσθηση για λίγο μετά το χτύπημα και γι' αυτό βγήκα εκτός αγωνιστικού χώρου. Μπορώ και θυμάμαι όμως τους πανηγυρισμούς και όλα όσα συνέβησαν μετά. Τί νύχτα κι αυτή».

-για το αν είναι χαραγμένο στη μνήμη του το ματς και το αν το βλέπει στην τηλεόραση εκείνο το ματς όταν δεν νιώθει καλά: «Πάντα, όταν είμαι στα... κάτω μου, φέρνω στην επιφάνεια της μνήμης μου υπέροχες στιγμές της καριέρας μου. Τότε λοιπόν συνειδητοποιώ πόσο τυχερός ήμουν στη ζωή και την καριέρα μου για να παίξω σ' έναν Σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός και να βάλω τόσο σπουδαία γκολ».

-για το ποιους ευχαριστεί: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που βοήθησαν κι εκείνοι πολύ για να γραφεί ιστορία και να υπάρξει αυτό το αξέχαστο ματς που είναι από τα πιο ξεχωριστά σε όλη την καριέρα μου. Χωρίς τους συμπαίκτες μου τίποτα δεν θα ήταν πιθανό. Επίσης ευχαριστώ και τον προπονητή για την πίστη σε μένα ώστε να καταφέρω να κάνω ό,τι έκανα», είναι τα λόγια του.

-για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για μία ακόμη φορά για την στήριξή τους στο πρόσωπό μου όσο ήμουν στον Ολυμπιακό. Ήμουν ένας τύπος από την Αγγλία που ήρθε σ' έναν μεγάλο ευρωπαϊκό Σύλλογο. Ο κόσμος με έκανε να αισθάνομαι ευπρόσδεκτος κι εγώ αλλά και η σύζυγός μου και τα παιδιά μου. Γι' αυτό ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν, είναι και θα είναι πάντα στην καρδιά μου». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags