Facebook Pixel Η έκπληξη Σαββίδη για τον πάγκο του ΠΑΟΚ!
| 2016-05-19 18:30:00

Η έκπληξη Σαββίδη για τον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Η έκπληξη Σαββίδη για τον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Ποιος νεαρός κόουτς, που έχει αποθεωθεί από την εξέδρα, βρίσκεται πολύ ψηλά στην σχετική λίστα για τον επόμενο προπονητή του Δικεφάλου. Τρέχουν οι εξελίξεις…
 

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας στα πλέι οφ και συγχρόνως αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να πάρουν την πρώτη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο παράλληλα «τρέχουν» και για την επόμενη σεζόν.

Ο Λούμπος Μίχελ ήδη έχει πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό για παίκτες και προπονητή, αφού παρά τα όσα γράφονται για το μέλλον του Βλάνταν Ίβιτς, τη δεδομένη στιγμή το πιο πιθανό σενάριο είναι να έρθει νέος κόουτς.

Ο Σέρβος έχει παρουσιάσει εξαιρετική εικόνα στα ματς που έχει κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρηση του Ιγκόρ Τούντορ, ωστόσο στον Δικέφαλο ψάχνουν κάποιον... έτοιμο για να τρέξει το πρότζεκτ της επόμενης περιόδου και ήδη έχουν μία λίστα με δυνατά ονόματα.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες λοιπόν, κυκλοφορεί πολύ έντονα ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο, ανάμεσα στους υποψήφιους για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, βρίσκεται και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος παρουσιάζεται και ως προσωπική επιλογή του Ιβάν Σαββίδη.

Άλλωστε, ο 41χρονος τεχνικός ενημέρωσε ήδη τους ανθρώπους της Βιτόρια Γκιμαράες για την πρόθεση του να μην ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους και κάπως έτσι… φούντωσαν οι φήμες για επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη. Η Γκιμαράες τερμάτισε φέτος στη 10η θέση του πρωταθλήματος Πορτογαλίας, ωστόσο το «πρότζεκτ Κονσεϊσάο» αρέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ εδώ και πολύ καιρό και πολλοί είναι αυτοί εντός Τούμπας που είχαν ρίξει το όνομα του στο τραπέζι από τον Γενάρη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παίρνει ο Παναθηναϊκός Έλληνα άσο 7 εκατομμυρίων;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags