Facebook Pixel Ο Δώνης... τελείωσε τον Κάρλος Εντουάρντο για Ολυμπιακό!
| 2016-05-21 09:40:00

Ο Δώνης... τελείωσε τον Κάρλος Εντουάρντο για Ολυμπιακό!

Ο Δώνης... τελείωσε τον Κάρλος Εντουάρντο για Ολυμπιακό!

Γιατί ο μέχρι προ ολίγων ημερών τεχνικός της Αλ Χιλάλ, στην οποία ανήκει ο παίκτης, ουσιαστικά ύψωσε... "απαγορευτικό" στους ερυθρόλευκους για τον παίκτη;

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στην εφημερίδα LiveSport επισημαίνοντας ότι πρόκειται για έναν παίκτη που κοστολογείται από την Αλ Χιλάλ τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ!

«Ο Κάρλος Εδουάρδο είναι πολύ καλός και ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Είναι όμως και μια πολύ ακριβή περίπτωση ακόμη και για μια ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού. Η Αλ Χιλάλ τον κοστολογεί δέκα εκατομμύρια ευρώ μίνιμουμ και δεν υπάρχει περίπτωση δανεισμού του με οψιόν αγοράς όπως γράφηκε στην Ελλάδα. Πριν από μερικές μέρες είχαμε συζήτηση για το πλάνο της επόμενης σεζόν και αποφασίσαμε ότι εάν πουληθεί θα πρέπει να φέρει τα χρήματα που σας ανέφερα. Το πιο πιθανό είναι να πάει στην Κίνα το καλοκαίρι ή τον Δεκέμβριο», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

«Παίζει ως δεκάρι ή ως δεύτερος επιθετικός. Δεν μπορεί να παίξει ούτε στα πλάγια όπως ακούω ούτε οκτάρι. Το μαρκάρισμα δεν είναι στο ρεπερτόριό του. Εγώ μαρκάρω περισσότερο... Είναι πολύ ποιοτικός με καλά στημένα και πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Έρχεται από πίσω και σκοράρει. Έβαλε 14 γκολ και αν δεν είχε 1-2 μικροτραυματισμούς μέσα στη χρονιά θα είχε σκοράρει περισσότερα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags