Facebook Pixel Τότε θα "τελειώσει" ο Μαρινάκης τον Σίλβα!
| 2016-05-24 13:00:00

Τότε θα "τελειώσει" ο Μαρινάκης τον Σίλβα!

Τότε θα "τελειώσει" ο Μαρινάκης τον Σίλβα!

Ο Γιάννης Παπαγιάννης απορεί αρχικά πώς ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο από αυτή την ΑΕΚ και μετά δίνει την αποκλειστική πληροφορία για το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού!

Η ξεγυρισμένη τριάρα, σε ρυθμό ρελαντί, που έριξε χθες ο Παναθηναϊκός στην ΑΕΚ μάς γυρίζει μια εβδομάδα πίσω. Στον τελικό Κυπέλλου για τον οποίο σχολιάσαμε αρνητικά τον Σίλβα και τις επιλογές του. Χθες στη Λεωφόρο οι ίδιοι παίκτες έχασαν με τα χέρια κάτω κάνοντας ...μισή ευκαιρία σε όλο το ματς!

Έγινε ξαφνικά ο Παναθηναϊκός τού Στραματσόνι ομάδαρα; Όχι βέβαια! Απλά έπιασε ένα καλό παιχνίδι, επέβαλλε τον ρυθμό του και ήρθαν τα τρια ...μπαλάκια.

Αυτό που έπρεπε να κάνει ο Ολυμπιακός εάν ο Σίλβα κατέβαζε μια στοιχειωδώς σοβαρή ενδεκάδα και εάν είχε προετοιμάσει την ομάδα καλύτερα με 1-2 φιλικά για να μη χάσει το ρυθμό της.

Εμείς θα το επαναλάβουμε. Αυτό τον τίτλο τον έχασε μόνος του ο Ολυμπιακός. Ήθελε πολύ προσπάθεια να πραγματοποιήσει μια τόσο κακή εμφάνιση όπως αυτή με την ΑΕΚ. Τελικά την έκανε και έχασε μάλλον δίκαια στον τελικό.

Το θέμα είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Φέτος δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία για τον Σίλβα. Θα αγοράσει η ΠΑΕ τους ποδοσφαιριστές που θα ζητήσει, θα έχει ένα χρόνο εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε εάν δεν περπατήσει η ομάδα, ο Σίλβα δε θα έχει καμία δικαιολογία.

Είναι νωρίς, βέβαια, ακόμα, κανένας δεν ξέρει πώς θα διαμορφωθεί ο νέος Ολυμπιακός, αλλά εμείς βάζουμε στοίχημα από τώρα. Εάν ο Ολυμπιακός δεν περάσει στους ομίλους του Champions League, ο Μαρινάκης δε θα τον κρατήσει. Εάν περάσει στους ομίλους, ο Σίλβα θα κριθεί μέσα στη χρονιά. Τα υπόλοιπα προσεχώς....

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags