Facebook Pixel Αυτή είναι η νέα ομάδα του «Ελέ»;
| 2016-05-24 21:08:00

Αυτή είναι η νέα ομάδα του «Ελέ»;

Αυτή είναι η νέα ομάδα του «Ελέ»;

Ο  Δημήτρης Ελευθερόπουλος πήρε την απόφασή του και αφήνει τη Βέροια για… άλλες πολιτείες. Διαβάστε τις πληροφορίες του SportDog.

Σε νέα ομάδα θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, καθώς φαίνεται πως αποδέχτηκε την πρόταση του Νίκου Νταμπίζα, τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας και είναι πλέον πολύ πιθανό, να είναι ο νέος προπονητής της κυπριακής ομάδας! Ο Νταμπίζας τον έχει επιλέξει, τον έχει προτείνει και απομένει μόνο το «οκ» από το Δ.Σ. για να κλείσει το deal!

Μάλιστα, μαζί του θα πάρει και τον βοηθό του, Στέλιο Βενετίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε τόσο στη Βέροια όσο και στον Πανθρακικό.

Το δίδυμο των δυο Ελλήνων είχε τελικά βραχύβια πορεία στη Βέροια, αφού τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα με την αδειοδότηση στο νέο πρωτάθλημα δημιουργούν ένα κλίμα αβεβαιότητας που μόνο εύκολη δεν κάνει τη δουλειά του προπονητή.

Άλλωστε, οι τρεις τους συνδέονται με στενή φιλία από την περίοδο που ήταν ποδοσφαιριστές, καθώς ο Νταμπίζας υπήρξε συμπαίκτης τόσο με τον Ελευθερόπουλο στον Ολυμπιακό όσο και με τον Βενετίδη στη Λάρισα. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη συνύπαρξή τους στην εθνική Ελλάδος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags