Facebook Pixel Κρίμα που ...απελευθέρωσαν τον Πουλίδο!
| 2016-05-30 13:00:00

Κρίμα που ...απελευθέρωσαν τον Πουλίδο!

Κρίμα που ...απελευθέρωσαν τον Πουλίδο!

Ο Γιάννης Παπαγιάννης γράφει για την ανικανότητα του Μεξικανού παίκτη στο γήπεδο με αφορμή την υπόθεση της απαγωγής. "Είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να τον πουλήσει"! 

Τον Πουλίδο, που κάποιες εφημερίδες μάς τον παρουσίαζαν σαν το νέο ...Χιλμπέρτο Φούνες, τον είδαμε πέρσι σε μερικά παιχνίδια του Λεβαδειακού, στον οποίο δεν μπορούσε να τρέξει ούτε ...30 μέτρα, τον είδαμε και φέτος σε ορισμένους αγώνες του Ολυμπιακού χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα, απλά πέτυχε 3-4 γκολ που του έδωσαν στο πιάτο από καταπληκτικές ασιστ ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Τον είδαμε επίσης και στον τελικό Κυπέλλου, σε μια ανεξήγητη απόφαση του Σίλβα να αφήσει στον πάγκο έναν επιθετικό που αξίζει 6 εκατ. ευρώ, τον Ιντέγε, για να βάλει στην κορυφή της επίθεσης τον Πουλίδο που ούτε ακούμπησε την μπάλα!

Δεν ξέρω ποιος τελικά τρώει το κουτόχορτο, αλλά αν αυτός ο ποδοσφαιριστής αποτελέσει βασική επιλογή για τον καινούργιο Ολυμπιακό, καλύτερα να ετοιμάζουμε τα κολλύρια για να μην ...πονέσουν τα ματάκια μας!

Ο άνθρωπος δεν κάνει για βασικός ούτε στην ...Κέρκυρα. Το εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι την έχει δει ...Ρονάλντο, κάθε τρεις και λίγο κυκλοφορούν φωτογραφίες με μαγιό μαζί με το αμόρε του, βγάζει selfies στις πισίνες και στον Αστέρα Βουλιαγμένης, γενικά ο τύπος δίνει την εντύπωση ότι είναι εντελώς αλλού!

Ήρθε και το μπλέξιμο με την απαγωγή του για να επιβεβαιωθεί ότι τελικά κάτι πάει λάθος με τον άνθρωπο αυτόν. Μπορεί να ήρθε για τουρισμό εδώ, μπορεί να ήρθε για να βγάλει χρήματα, για ό,τι και να ήρθε, ένα συμπέρασμα βγαίνει: Για βασικός στον Ολυμπιακό δεν κάνει το παιδί. Μήπως, λοιπόν, με αφορμή την περίεργη απαγωγή είναι η μεγάλη ευκαιρία να τον πουλήσει ο Ολυμπιακός;

Υ.Γ. Εννοείται ότι στο τίτλο σχολιάζουμε χιουμοριστικά την απαγωγή του γνωστού επιθετικού. Μακάρι ο άνθρωπος και οι η οικογένειά του να είναι πάντα καλά και να μην ξαναπεράσει κάτι παρόμοιο. Άλλο αυτό όμως, και άλλο η ανικανότητά του ως ποδοσφαιριστής! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags