Facebook Pixel «Στο Καραϊσκάκη ξεκίνησε ο κύκλος της επανάστασης με μπροστάρη τον ΠΑΟΚ…»
| 2016-06-06 16:49:00

«Στο Καραϊσκάκη ξεκίνησε ο κύκλος της επανάστασης με μπροστάρη τον ΠΑΟΚ…»

«Στο Καραϊσκάκη ξεκίνησε ο κύκλος της επανάστασης με μπροστάρη τον ΠΑΟΚ…»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε για την φετινή σεζόν του Δικεφάλου, για τις αλλαγές στην ΕΠΟ, για τις σχέσεις με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αλλά και για όσα έγιναν με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης αναφέρθηκε στην κοινή προσπάθεια από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για να αλλάξει η διοίκηση στην ΕΠΟ παραδεχόμενος ότι υπάρχουν διαφωνίες.

«Οι τρεις μεγάλες ΠΑΕ έχουν ένα κοινό στόχο. Την πτώση της υπάρχουσας διοίκησης της ΕΠΟ. Ο κοινός στόχος είναι ένας. Είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες, αλλά ο στόχος είναι υψηλότερος από τις διαφωνίες που σίγουρα υπάρχουν. Πολλά χρόνια υπάρχει αυτή η κατάσταση στο ποδόσφαιρο και πρέπει να αλλάξει», υποστήριξε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Γκαγκάτση στο Ράδιο Θεσσαλονίκης:

Για την πρωτιά στα play offs:

Ήμασταν σε μειονεκτική θέση, ολοκληρώσαμε αήττητοι για πρώτη φορά από τότε που συμμετάσχουμε στην συγκεκριμένη διαδικασία. Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε τις αποτυχίες που ήρθαν με αγωνιστικό και όχι μόνο τρόπο.

Για τα τμήματα υποδομής:

Πάντα υπάρχει το περιθώριο βελτίωσης, πήραμε το πρωτάθλημα στην Κ17 και θα παίξουμε στο Champions League νέων, στην κ15 χάσαμε στον τελικό. Βέβαια στην Κ20 τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε.

Για την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην κατέβει στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και αν τελικά πέτυχε τον σκοπό της:

Βλέπετε ότι από τότε ξεκίνησε ένας κύκλος επανάστασης με μπροστάρη τον ΠΑΟΚ. Θα πιάσει τόπο αν και μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει αυτό που θέλουμε αλλά θα ξεκαθαρίσουν όλα στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Για την «σύμπλευση» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού:

Οι τρεις μεγάλες ΠΑΕ έχουν ένα κοινό στόχο. Την πτώση της υπάρχουσας διοίκησης της ΕΠΟ. Ο κοινός στόχος είναι ένας. Είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες, αλλά ο στόχος είναι υψηλότερος από τις διαφωνίες που σίγουρα υπάρχουν. Πολλά χρόνια υπάρχει αυτή η κατάσταση στο ποδόσφαιρο και πρέπει να αλλάξει.

Για την συγκέντρωση του Μακεδονία Παλάς:

Δεν είναι ικανή από μόνη της αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αντιπολίτευση για πρώτη φορά ήταν σε τόσο βαθμό. Προσκληθήκαμε ως ΠΑΕ σε αυτήν την εκδήλωση και διαπιστώσαμε ότι πολλοί είναι αυτοί που συμφωνούν με τις απόψεις μας.

Για την Nova :

Αυτή την στιγμή η κεντρική διαχείριση χωρίς τον ΠΑΟΚ τελειώνει το 2019. Εμάς τελειώνει το 2017, είμαστε σε συζητήσεις με την Nova και το βλέπουμε και είμαστε σε καλό δρόμο. Οι συζητήσεις είχαν μια παύση μέσα στα play offs αλλά θα συνεχιστούν.

Για τις εκλογές του Οκτωβρίου:

Έχω διαβάσει τις τελευταίες μέρες ότι παίζεται ένα προεκλογικό παιχνίδι με τους πίνακες διαιτησίας. Θεωρώ ότι οι προτάσεις των 11 κινούνται προς της σωστή κατεύθυνση. Ξεχάσατε να αναφέρετε πως υπάρχει απόφαση για την αναδιανομή των τηλεοπτικών με ομόφωνη απόφαση της λίγκας και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις των 11 για την διαιτησία.

Για το αν είχε συμμετοχή στην πρόσληψη Ίβιτς:

Δεν συμμετείχα στην υπόθεση της πρόσληψη του Βλάνταν Ίβιτς γιατί δεν είμαι μέσα στο αγωνιστικό . Η επιλογή του Ίβιτς είναι προς την σωστή κατεύθυνσή. Έδειξε πως του αξίζει η ευκαιρία και εύχομαι να τα καταφέρει με τον καλύτερο τρόπο.

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

Είναι ένας άνθρωπος με όραμα και έχει πάθος για την απόλυτη επιτυχία. Μας εμπνέει, είναι συναισθηματικός και είναι ηγέτης.

Για τις μεταγραφές:

Περισσότερα για τα μεταγραφικά θα μπορέσετε να μάθετε την Παρασκευή στην συνέντευξη τύπου με τους Μίχελ και Ίβιτς.

Για το αν ο ΠΑΟΚ χτίζει νέο πλάνο ή συνεχίζει το περσινό Άρνεσεν-Τουντορ:

Δεν χτίζουμε από την αρχή, το πλάνο συνεχίζεται στην ίδια λογική αλλά είναι unfair από την πλευρά μου να μιλήσω για αυτό το θέμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags