Facebook Pixel Βούιξε ο τόπος: Χαμός σε μεγάλη ελληνική ομάδα!
| 2016-06-07 21:00:00

Βούιξε ο τόπος: Χαμός σε μεγάλη ελληνική ομάδα!

Βούιξε ο τόπος: Χαμός σε μεγάλη ελληνική ομάδα!

ΣΕ ποια μεγάλη ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα υπάρχει καπνός το τελευταίο διάστημα, που μπορεί να ανάψει μεγάλη φωτιά;

Ό,τι και να δούμε στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν μπορεί εύκολα πια να μας προκαλέσει μεγάλη έκπληξη...

Τι είναι εκείνο που έχει σκεφτεί ανθρώπινος νους και δεν το έχουμε δει στον ελληνικό αθλητισμό και, δη, στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Για αυτό σας λέμε: Ακόμα κι αν μέσα στο επόμενο διάστημα δούμε να αλλάζει ο ισχυρός άνδρας σε μία από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες, δεν θα πρέπει να μας προκαλέσει καμιά εντύπωση!

Γιατί το σενάριο που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη, αναφέρει ότι δεν αποκλείεται να έχουμε εκπλήξεις στον Άρη!

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης έχει δηλώσει ότι θα βάλει μόνος του το 1,2 εκ. ευρώ που χρειάζεται ο Άρης, αλλά το σενάριο που κυκλοφορεί στη συμπρωτεύουσα αναφέρει ότι ίσως ο Καρυπίδης να μην έχει αυτή την οικονομική δυνατότητα αυτή τη στιγμή!

Ξέρετε τι αναφέρει το ίδιο σενάριο για την επόμενη ημέρα του συλλόγου; Ότι η πλευρά του Αρβανιτίδη, που ναι μεν πούλησε τη Βέροια (και την αλυσίδα σούπερ μάρκετ) στον Καρυπίδη, δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον νυν ισχυρό άνδρα του Άρη.

Και με δεδομένη την επιθυμία της οικογένειας Αρβανιτίδη να εμπλακεί ξανά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, το σενάριο αναφέρει ότι θα καλύψουν εκείνοι το ποσό που χρειάζονται οι "κίτρινοι", αν δεν το κάνει ο Καρυπίδης!

Εμείς, από την πλευρά μας, υπενθυμίζουμε αυτό που υπάρχει ως επίσημη ενημέρωση από την πλευρά Καρυπίδη: Θα καλύψει μόνος του όλο το ποσό που χρειάζεται, δηλαδή 1,2 εκ. ευρώ! Τελεία και πάυλα.

Αλλά για περισσότερες εξελίξεις, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΟΚτσής το πρώτο «μπαμ» Αναστασιάδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags