Facebook Pixel Μπάρκας: "Ήρθα για να βοηθήσω να πάρουμε το πρωτάθλημα"
| 2016-06-10 16:06:00

Μπάρκας: "Ήρθα για να βοηθήσω να πάρουμε το πρωτάθλημα"

Μπάρκας: "Ήρθα για να βοηθήσω να πάρουμε το πρωτάθλημα"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ εμφανίστηκε σίγουρος πως η «Ένωση» μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στις δηλώσεις το μετά την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου του

«Ο λόγος που προτίμησα την ομάδα αυτή είναι γιατί πιστεύω σε αυτό που πάμε να κάνουμε με την ΑΕΚ. Πάμε για το πρωτάθλημα, πάμε για να διεκδικήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Όταν παίζεις σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ σκέφτεσαι τους τίτλους, όπως έκαναν τα παιδιά φέτος με το Κύπελλο», τόνισε ο 22χρονος γκολκίπερ.

Όσο για τους προσωπικούς του στόχους, είπε: «Είναι για μένα ένα βήμα για να παίξω στο υψηλό επίπεδο. Στόχος είναι να παίξω στην ΑΕΚ και να καθιερωθώ στην Εθνική. Ήρθα για να βοηθήσω να πάρουμε το πρωτάθλημα που τόσο πολύ θέλουμε».

Σχετικά με το συναγωνισμό με τον Γιάννη Ανέστη για τη θέση του βασικού, ανέφερε: «Θα είμαστε μαζί τώρα, ο καλύτερος ας παίξει. Δεν έχω να αγχωθώ για τίποτα».

Τέλος, θέλησε να ευχαριστήσει τις δύο διοικήσεις. «Ευχαριστώ τον κ. Σπανό για τη στήριξη, τον κ. Μελισσανίδη που με προτίμησε γι’ αυτή τη θέση και όσους με βοήθησαν». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags