Facebook Pixel Έφτασε στην Αθήνα φορ κορυφαίας ομάδας για ΠΑΟ;
| 2016-06-12 13:45:00

Έφτασε στην Αθήνα φορ κορυφαίας ομάδας για ΠΑΟ;

Έφτασε στην Αθήνα φορ κορυφαίας ομάδας για ΠΑΟ;

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης τους μεταγραφής φαίνεται ότι είναι Πράσινοι! Ποιος επιθετικός γράφεται πως βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στο «τριφύλλι»;

Στον Παναθηναϊκό τρέχουν εδώ και καιρό τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και φαίνεται πως είναι σε θέση να ολοκληρώσουν την πρώτη τους κίνηση για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Πρόκειται για επιθετικό που ανήκει σε κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα και, όπως αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες, βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στο Τριφύλλι.

Ο λόγος για τον Ρέι Μανάι, ο οποίος είναι 19 ετών και παίζει στην Ίντερ. Το όνομα του νεαρού Αλβανού έχει ακουστεί και στο παρελθόν για τους Πράσινους, ωστόσο πλέον φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για να πάρει μεταγραφή στο Τριφύλλι.

Προφανώς ο παίκτης αποτελεί επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι, ενώ θα αποκτηθεί με τη μορφή του δανεισμού, μιας και μιλάμε για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο επιθετικό που η ιταλική ομάδα δεν κοιτάζει να πουλήσει.

Πάντως, από τον Παναθηναϊκό δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι Ρέι Μανάι είναι στην Ελλάδα για να υπογράψει στους Πράσινους. 

Ο 19χρονος άσος έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στην Ιταλία και πέρυσι έγραψε 6 συμμετοχές στη Serie A και στο Coppa Italia με τη φανέλα των Νερατζούρι. Δείτε τον να σκοράρει κόντρα στη Γιουβέντους...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ και πάει στον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags