Facebook Pixel Σε καλό δρόμο του Κάτσαρ
| 2016-06-16 09:10:00

Σε καλό δρόμο του Κάτσαρ

Σε καλό δρόμο του Κάτσαρ

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ουσιαστικά ο Σέρβος μέσος, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα γράφουν τα ΜΜΕ της πατρίδας του...

Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας srbijadanas.com αναφέρονται τα εξής: «Ο Γκόικο Κάτσαρ θα αλλάξει τη Γερμανία με την Ελλάδα. Ο Σέρβος μέσος που έχει βρεθεί πολλές φορές στο προσκήνιο για τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν, θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας κάτοικος Αθήνας.

Η ΑΕΚ ήταν ταχύτερη και πιο αποφασιστική από τον ανταγωνισμό και έπεισε τον 29χρονο μέσο να κλείσε σε αυτήν ως ελεύθερος. Έτσι, ο Κάτσαρ θα αφήσει το Αμβούργο έπειτα από οκτώ χρόνια.

Ο έμπειρος μέσος θα είναι ακόμη μια σημαντική ενίσχυση για την ΑΕΚ, που την επόμενη σεζόν έχει μεγάλες φιλοδοξίες τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στο Europa League».

Παράλληλα, η ιστοσελίδα «sportske» αναφέρει πως «για τον Κάτσαρ υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ομάδες της Σερβία. Όμως ο διεθνής μέσος δεν θέλει να γυρίσει τη δεδομένη στιγμή στη χώρα του. Για τον Κατσάρ, προβάδισμα έχει η ΑΕΚ, στην οποία βρίσκονται και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάβιντς, που τον γνωρίζουν καλά»

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κάτσαρ ανέβασε προ τεσσάρων ημερών φωτογραφία από τις διακοπές του στη Μύκονο... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags