Facebook Pixel Αποκάλυψη Πουλίδο για το μέλλον του και τον Ολυμπιακό!
| 2016-06-19 20:04:00

Αποκάλυψη Πουλίδο για το μέλλον του και τον Ολυμπιακό!

Αποκάλυψη Πουλίδο για το μέλλον του και τον Ολυμπιακό!

Άραγε έχει μιλήσει και με τους ανθρώπους της ομάδας ή έστω με τον Μάρκο Σίλβα;

Στον... δρόμο για την Αθήνα βρίσκεται ο Αλαν Πουλίδο, καθώς για αύριο είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2016-’17 και ο 25χρονος άσος έρχεται αποφασισμένος να παίξει... μεγάλη μπάλα.

Μιλώντας σε Μέσα του Μεξικού, ο Πουλίδο εμφανίστηκε γεμάτος αυτοπεποίθηση για τη νέα σεζόν, τονίζοντας ότι ο ρόλος του στην ομάδα θα είναι αναβαθμισμένος. «Από τη Δευτέρα θα υποβληθώ σε κάποιες εξετάσεις και να δούμε τι θα γίνει στη νέα σεζόν, πρώτα ο Θεός. Το μέλλον μου είναι στην Ελλάδα, ενώ η κατάστασή μου στον Ολυμπιακό θα αλλάξει, καθώς με θεωρούν σημαντικό παίκτη στην ομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, καθώς θα μπορέσω να κάνω και να δείξω νέα πράγματα τη νέα σεζόν.

Φέτος θα είναι μία άλλη χρονιά για μένα, με νέα σχέδια. Είμαι σίγουρος πως θα παίξω σε σημαντικές διοργανώσεις, όπως το Champions League και το Europa League και θα έχω αυτοπεποίθηση ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε αρχικά.

Οσο για το πώς αισθάνεται μετά την περιπέτεια που βίωσε, υπογράμμισε: «Πρόσφατα αρραβωνιάστηκα με την κοπέλα μου. Θα έρθει μαζί μου στην Ελλάδα και θα έχουμε αρκετό χρόνο για να κάνουμε τα σχέδια του γάμου μας. Το σημαντικό, όμως, είναι πως νιώθω ήρεμος σε όλα, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στη ζωή μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags