Facebook Pixel Εις άτοπον απαγωγή για… Καλτσά ή αλλιώς «θα μας τρελάνετε»;
| 2016-06-21 12:20:00

Εις άτοπον απαγωγή για… Καλτσά ή αλλιώς «θα μας τρελάνετε»;

Εις άτοπον απαγωγή για… Καλτσά ή αλλιώς «θα μας τρελάνετε»;

Ο Γιώργος Σπανουδάκης σχολιάζει την τακτική του Παναθηναϊκού.

Το καλοκαίρι του 2011 ο Ολυμπιακός αποφάσισε να δώσει δανεικό τον Βραζιλιάνο Σουμπίνιο στον ΟΦΗ. Όπως συνέβη και με πολλούς άλλους ποδοσφαιριστές σε ομάδες της Super League…

Στις 29 Oκτωβρίου οι Κρητικοί έκαναν το… λάθος να αποσπάσουν την ισοπαλία από τους «ερυθρόλευκους» στο Καραϊσκάκη (2-2) και λίγες ημέρες αργότερα ενημέρωθηκαν ότι ο δανεισμός του Σουμπίνιο ολοκληρώθηκε και ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει την καριέρα του τον Λεβαδειακό!

Αυτή είναι μια μορφή τακτικής που μπορεί να ακολουθήσει μια ομάδα για τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της, όσο κατακριτέο και εάν είναι από ηθικής άποψης.

Να τους παραχωρεί μόνο σε φίλα προσκείμενες ομάδες.

Στον Παναθηναϊκό παρατηρείται το εξής παράδοξο, ανατρέποντας κάθε θεωρία λογικής. Ακόμη και την εις άτοπον απαγωγή.

Διότι ακούμε ότι ο Νίκος Καλτσάς είναι εκτός πλάνων και είναι πολύ πιθανό να μείνει ελεύθερος με προορισμό τον… Αστέρα Τρίπολης!

Δηλαδή ο Παναθηναϊκός που βάλει πυκνά συχνά κατά των Αρκάδων και του προέδρου τους Γιώργου Μποροβήλου (και καλά κάνει…) ετοιμάζεται να δωρίσει στην ομάδα της Τρίπολης ένας από τους καλύτερους Έλληνες επιθετικούς!

Πραγματικά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

ΥΓ. Τον περασμένο Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός παραχώρησε τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο στον Αστέρα Τρίπολης. Σχεδόν έναν μήνα μετά οι «πράσινοι» και προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος είχε κατηγορήσει τον Αστέρα για πέντε χειραγωγημένα ματς, οι Αρκάδες είχαν απαντήσει κατηγορώντας τον Αλαφούζο για κλαψούρισμα και ρουφιανιά και από το «τριφύλλι» ανταπάντησαν με τις αποφάσεις ων δικαστηρίων!

ΥΓ1. Το γεγονός ότι ο Στραματσόνι δεν μπορεί να εκματελλευτεί και να βελτιώσει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές δεν τους καθιστά… ποδοσφαιρικά σκουπίδια! Με την ίδια λογική και ο Κυράστας θα μπορούσε το 1999 να είχε πετάξει τους «νεοσσούς» Μπασινά, Γκούμα, Καραγκούνη και να έβαζε τους δικούς τους «Μαμουτέ», αλλά δεν το έκανε…

Πηγή: sportit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags