Facebook Pixel "Τελείωσε" τον πρώτο από τον Ολυμπιακό ο Σίλβα!
| 2016-06-22 22:45:00

"Τελείωσε" τον πρώτο από τον Ολυμπιακό ο Σίλβα!

"Τελείωσε" τον πρώτο από τον Ολυμπιακό ο Σίλβα!

Ποιος παίκτης αποχωρεί από τους «ερυθρόλευκους» μετά από εντολή του Πορτογάλου τεχνικού και πού αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ότι θα συνεχίσει την καριέρα του;

Αρχίζουν οι εκκαθαρίσεις στον Ολυμπιακό, καθώς ο Μάρκο Σίλβα έχει παραδώσει τη "μαύρη λίστα" στη διοίκηση με τους παίκτες που δεν υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν.

Ήδη, μάλιστα, υπάρχει το πρώτο "διαζύγιο" με Έλληνα άσο που δε βρίσκεται στα πλάνα του Πορτογάλου και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Ο λόγος για τον Τάσο Αυλωνίτη που αποχωρεί από την ομάδα, μιας και δεν έχει καταφέρει από πέρυσι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μάρκο Σίλβα.

Μάλιστα, λέγεται ότι ο πρώην στόπερ του Πανιωνίου έχει συμφωνήσει να πάρει μεταγραφή στη Στουρμ Γκρατς, στην οποία αγωνίστηκε και πέρυσι ως δανεικός, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στους Αυστριακούς.

Το θέμα είναι, βέβαια, ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο με τους πρωταθλητές, οπότε θα πρέπει να ξεκαθαρίσει με ποιο καθεστώς θα αγωνιστεί στη Στουρμ τη νέα σεζόν. Αν, δηλαδή, θα γίνει κανονική μεταγραφή, ή θα δοθεί εκ νέου δανεικός.

Πάντως, κάποιες πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός σκέφτεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη πριν τον παραχωρήσει, προκειμένου να τον δώσει δανεικό με κάποια οψιόν αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η πρώτη έκπληξη μεγατόνων από Σίλβα για τον φορ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags