Facebook Pixel "Κλέβει" παικταρά της Άρσεναλ ο Μουρίνιο;
| 2016-06-23 13:48:00

"Κλέβει" παικταρά της Άρσεναλ ο Μουρίνιο;

"Κλέβει" παικταρά της Άρσεναλ ο Μουρίνιο;

"Βούιξε" όλο το Νησί σήμερα με την επικείμενη μεταγραφή-βόμβα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Σύμφωνα λοιπόν με τη "Sun" την περίπτωση του Άαρον Ράμσεϊ φαίνεται να εξετάζει ο Ζοσέ Μουρίνιο, σε ενδεχόμενη μη επίτευξη συμφωνίας με την Ντόρτμουντ για τον Χενρίκ Μχιταριάν!

Είναι γνωστό εδώ και μέρες πως ο Αρμένιος αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (έχει γίνει βελτιωμένη πρόταση γι’ αυτόν, 28 εκατομμυρίων), ο Μουρίνιο ωστόσο γνωρίζει ήδη ότι η μετακινησή του δεν είναι εύκολη.

Οι Βεστφαλοί άλλωστε, έχοντας ήδη χάσει τους Γκουντογκάν και Χούμελς (έφυγαν προς Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν αντίστοιχα), μπορεί να μη θέλουν εν τέλει να αφήσουν έναν παίκτη που μέτρησε 19 γκολ και 24 ασσίστ την περασμένη σεζόν.

Ο Ράμσει της Άρσεναλ βρίσκεται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία (25), αρέσει γενικά στον "Special One", ενώ συμβάλλει και το γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ουαλία στo Euro. Το ποσό που σκέφτεται να διαθέσει ο Πορτογάλος κόουτς για χάρη του μπορεί να φτάνει μέχρι και τα 50 εκ. λίρες, και θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για το χώρο του κέντρου στους «κόκκινους διαβόλους».

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν εν πολλοίς από την έκβαση της υπόθεσης Μχιταριάν μέσα στις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags