Facebook Pixel Κούπερ: «Ποιά καλά Χριστούγεννα; Ντροπή μας»
| 2010-12-19 19:20:00

Κούπερ: «Ποιά καλά Χριστούγεννα; Ντροπή μας»

Κούπερ: «Ποιά καλά Χριστούγεννα; Ντροπή μας»

Με τους παίκτες του τα έβαλε μετά την ήττα από την Ξάνθη ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος ανέφερε πως δεν κατάλαβε την συμπεριφορά τους!

«Είμαι εκνευρισμένος γιατί καμιά φορά τα παιχνίδια δεν έρχονται όπως τα περιμένεις. Γνωρίζαμε ότι είχαμε ένα περίπλοκο παιχνίδι, πέρα από τον αντίπαλο, θα μιλήσω και γι' αυτόν, κυρίως γιατί θα ‘πρεπε να μπούμε στις απαιτήσεις ενός παιχνιδιού που δεν είχαμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε. Δεν μου αρέσει που θέλουν να κάνουν περίπλοκα πράγματα. Ο ποδοσφαιριστής και οι προπονητές προετοιμάζονται για τον δικό τους ρόλο», είπε αρχικά ο Κούπερ συμπληρώνοντας:

«Η δουλειά μου είναι να προπονώ. Σήμερα μπήκαμε με μία συμπεριφορά που δεν κατάλαβα γιατί έγινε και στην τελική αυτό μας κόστισε.

Προσπαθήσαμε να δώσουμε φρεσκάδα αλλά δυστυχώς όλα πήγαν άσχημα. Ντρεπόμαστε γιατί θα μπορούσαμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με θετικό αποτέλεσμα για ν α κάνουμε χαρούμενες γιορτές. Ελπίζω όλοι να ξεκουραστούν και να καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο είναι πιο απλό από όσο νομίζουν και ο καθένας να αντεπεξέρχεται στον ρόλο του».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags