Facebook Pixel Ο Άρνεσεν, ο ΠΑΟΚ και οι... bullshit
| 2016-06-26 12:25:00

Ο Άρνεσεν, ο ΠΑΟΚ και οι... bullshit

Ο Άρνεσεν, ο ΠΑΟΚ και οι... bullshit

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στη συνύπαρξη του με τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην εργαστεί ξανά ως αθλητικός διευθυντής

Στον πρόλογο της συνέντευξης στη δανέζικη ιστοσελίδα "jyllands-posten.dk" γίνεται μια αναφορά στην καριέρα του Άρνεσεν και τονίζεται πως μετά την απόλυσή του από τον ΠΑΟΚ έχει πολύ χρόνο για να σκεφτεί το τι θα κάνει στο άμεσο μέλλον, με τον ίδιο να τονίζει:

"Δεν ξέρω. Δεν ξέρω. Ένα χρόνο πριν, θα μπορούσα να γυρίσω στη δουλειά. Τώρα δεν ξέρω εάν θέλω να μπω ξανά σε αυτή τη διαδικασία (σ.σ. η έκφραση που χρησιμοποίησε ήταν I do not fucking know). Δεν ξέρω βέβαια εάν είναι καλό για μένα και αν μπορώ να ζω χωρίς δουλειά και στρες, αλλά έχω μιλήσει πολύ με την Κέιτ (σ.σ. τη σύζυγό του) το τελευταίο διάστημα και νομίζω πως μπορώ.

Δεν είναι ότι ψάχνω για δουλειά. Και ναι, αυτό μου κάνει. Είμαι πραγματικά πολύ καλά τώρα" τόνισε ο Δανός, που στη συνέχεια έκανε λόγο για διαφωνίες του με τον Ιβάν Σαββίδη τονίζοντας πως κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα μπορούσε να μείνει στον Δικέφαλο.

"Θα μπορούσα να είμαι εκεί, αλλά όχι. Δεν θα μπορούσα. Πολλοί θα το έκαναν, γιατί δεν θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Αλλά εγώ όχι, με αυτές τις συνθήκες. Πάντα έλεγα "οκ, εάν δεν με θες, πες το μου και θα φύγω". Στο παρελθόν, όταν ήμουν νεότερος, μου έπαιρνε μεγαλύτερο διάστημα χρόνο πριν αρχίσω να σκέφτομαι έτσι. Τώρα είμαι μεγαλύτερος. Και δεν θέλω άλλες αηδίες (σ.σ. η λέξη που χρησιμοποίησε ήταν... bullshit).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags