Facebook Pixel Σώπα ρε; Εκεί υπέγραψε ο Σάντσεθ του ΠΑΟ!
| 2016-06-27 12:16:00

Σώπα ρε; Εκεί υπέγραψε ο Σάντσεθ του ΠΑΟ!

Σώπα ρε; Εκεί υπέγραψε ο Σάντσεθ του ΠΑΟ!

Ο Ισπανός έλυσε την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και βρήκε αμέσως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

Ο Σέρχιο Σάντσεθ ήρθε στον Παναθηναϊκό ως ένας πολλά υποσχόμενος στόπερ, ωστόσο εκτός από ορισμένες φωτεινές εξαιρέσεις, η παρουσία του κρίνεται σε γενικές γραμμές απογοητευτική.

Ο Ισπανός δικαιολογείται αφού είχε και σοβαρούς τραυματισμούς, παρόλα αυτά οι Πράσινοι αποφάσισαν να τον αποδεσμεύσουν, δίνοντάς του ένα σημαντικό μέρος από το συμβόλαιο του επόμενου χρόνου.

Ο 30χρονος δεν δυσκολεύτηκε να βρει την επόμενη ομάδα του, καθώς συμφώνησε και ανακοινώθηκε από την ρωσική Ρούμπιν Καζάν, παίρνοντας την φανέλα με το νούμερο 6.

"Είμαι χαρούμενος που πήγα σε ένα τόσο φιλόδοξο σύλλογο, ένα κλαμπ με μεγάλα σχέδια. Από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω να κάνω ό, τι είναι δυνατόν για να γίνουν αυτά τα σχέδια πραγματικότητα.

Μεγάλο ρόλο έπαιξε για να έρθω εδώ το γεγονός ότι ο προπονητής είναι Ισπανός. Αλλωστε με τον Γκράθια έχω συνεργαστεί και στη Μάλαγα. Ξέρω τη δουλειά του και των βοηθών του. Επέλεξα τον αριθμό "6" που φορούσε ένας από τα αγαπημένους μου παίκτες, ο Ρόναλντ Κούμαν", δήλωσε ο Σάντσεθ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags