Facebook Pixel Έλα ρε συ! Συμβόλαιο με ιστορική ομάδα ο 41χρονος Κιάσσος
| 2016-06-27 13:52:00

Έλα ρε συ! Συμβόλαιο με ιστορική ομάδα ο 41χρονος Κιάσσος

Έλα ρε συ! Συμβόλαιο με ιστορική ομάδα ο 41χρονος Κιάσσος

Ο πεπειραμένος άσος, που έχει φτάσει αισίως τα 41 χρόνια, θα παίξει άλλη μία σεζόν μπάλα στη Football League με τη φανέλα του...

...ΟΦΗ! Ο Κιάσσος εξαργύρωσε την πολύ καλή σεζόν που έκανε στην τελευταία αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του ΟΦΗ και οι άνθρωποι του κρητικού συλλόγου τού ανανέωσαν για μία ακόμα χρονιά το συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Κώστας Κιάσσος θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά στον ΟΦΗ! Ο έμπειρος μέσος (γεννημένος στις 13/12/1975) εξαργύρωσε την πολύ καλή χρονιά που έκανε φέτος με τον ΟΦΗ, με ένα ακόμη χρόνο συμφωνίας και θα είναι παίκτης του ΟΦΗ και στην Football League.

O Kιάσσος αγωνιζόμενος κυρίως στη θέση του δεξιού μπακ, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου του ΟΦΗ από την Γ' Εθνική στην Football League και με εισήγηση του Νίκου Νιόπλια, συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά στον ΟΦΗ.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο έμπειρος μέσος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και όλο το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, για να μείνω μια ακόμη χρονιά στην ομάδα. Εχουμε ολοκληρώσει ένα κομμάτι από τους στόχους που θέσαμε και απομένει ένα ακόμη. Να ανεβάσουμε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκ. Το κλειδί της επιτυχίας για να το πετύχουμε αυτό είναι ένα: δουλειά, δουλειά και μόνο δουλειά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags