Facebook Pixel "Έχετε τόση όρεξη να φύγω; Ζητάω σεβασμό…"!
| 2016-06-27 16:46:00

"Έχετε τόση όρεξη να φύγω; Ζητάω σεβασμό…"!

"Έχετε τόση όρεξη να φύγω; Ζητάω σεβασμό…"!

Τον εκνευρισμό του για τα όσα γράφονται, σε μερίδα του Τύπου, περί… σίγουρης αποχώρησής του από τον Αρη θέλησε να εκφράσει με ένα μήνυμα που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Σέρχιο Κόκε.

O Ισπανός επιθετικός δεν έχει ενημερωθεί από κανέναν στην ομάδα για το μέλλον του, ο ίδιος περιμένει τον προπονητή, με τον Νίκο Αναστόπουλο μάλιστα να του ξεκαθαρίζει πρόσφατα «μην ακούς κανέναν. Ο,τι είναι να γίνει θα το μάθεις από μένα!».

Αναλυτικά το μήνυμα του Σέρχιο Κόκε:

«Μόνο προς ενημέρωση στις εφημερίδες που γεμίζουν φύλλα γράφοντας πως αποχωρώ από την ομάδα. Κανένας από τον σύλλογο δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου για να μου πει κάτι τέτοιο. Εάν τόσο μεγάλη όρεξη έχετε για να φύγω, τα πράγματα είναι απλά, ενημερώστε με και η υπόθεση έκλεισε. Ο δημοσιογράφος οφείλει να μεταφέρει πληροφορίες και όχι να γράφει αυτά που σε κάποιους συμφέρουν. Πριν ξεκινήσουν την λασπολογία ας κάνουμε μια βόλτα στην πόλη και θα έβλεπαν εάν ο Κόκε πρέπει να είναι ή όχι στην ομάδα.

Και σκέφτομαι και πιστεύω πως αυτό το κέρδισα με την επιλογή μου να επιστρέψω την πιο δύσκολη στιγμή που ένιωσα ότι η ομάδα με είχε πραγματική ανάγκη. Δεν είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι, να ακούω, να διαβάζω τέτοιου είδους αναλήθειες. Πιστεύω πως για όλα αυτά τα χρόνια που έχω προσφέρει στην ομάδα δικαιούμαι να θεωρώ τον εαυτό μου κομμάτι του σήματος του Αρη! Γι αυτό δεν μου αξίζει να μου συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω εάν κάνω λάθος ή όχι, αλλά όλα αυτά είναι ασέβεια προς το πρόσωπό μου. Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και να διασύρουν το όνομά μου. Το μόνο που ζητάω είναι τιμιότητα και αυτό το έχω κερδίσει με την προσφορά μου στην ομάδα. Τώρα ναι κύριοι δημοσιογράφοι, έχετε κάτι να γράψετε….».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags