Facebook Pixel Διάβασες τις δηλώσεις του Πουλίδο για Βίκτορ;
| 2016-06-28 15:30:00

Διάβασες τις δηλώσεις του Πουλίδο για Βίκτορ;

Διάβασες τις δηλώσεις του Πουλίδο για Βίκτορ;

Καλά, αυτός θα έχει φανέλα βασικού τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Ολυμπιακό του Ισπανού προπονητή!

Ο Μεξικανός άσος έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Χορν και σχολίασε:

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Νικήσαμε, εγώ κατάφερα να πετύχω δύο γκολ, βοήθησα την ομάδα να κερδίσει, οπότε πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι». 

Πιστεύεις ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στα παιχνίδια του Ιουλίου;

«Ετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο, ξέρουμε ότι έρχονται σημαντικοί και δύσκολοι αγώνες. Οπότε πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα, για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο που χρειάζεται, για να προκριθούμε σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως είναι το UEFA Champions League. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας κάθε μέρα».

Οι στόχοι σου για την νέα σεζόν;

«Πρώτος ατομικός στόχος είναι να παίζω, να έχω λεπτά συμμετοχής. Το να μπορώ να πετυχαίνω σημαντικά τέρματα για την ομάδα μου. Ακόμα, ένας προσωπικός στόχος είναι να γυρίσω στην εθνική ομάδα του Μεξικού, που αυτό θα με έκανε πολύ χαρούμενο».

Οι πρώτες εντυπώσεις από τον νέο προπονητή Βίκτορ Σάντσεθ;

«Πολύ καλές εντυπώσεις. Είδαμε ότι ο προπονητής θέλει να βάλει πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Τα είδαμε και στο ματς με την Χορν, πράγματα που έχουμε δουλέψει και στην προπόνηση. Σιγά σιγά βγαίνουν και οι φάσεις που θέλουμε, αλλά είναι πολύ σημαντικό που μιλάμε την ίδια γλώσσα και αυτό σίγουρα θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για μένα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags