Facebook Pixel Προσεχώς εξελίξεις με Κρέσπο
| 2016-06-28 17:24:00

Προσεχώς εξελίξεις με Κρέσπο

Προσεχώς εξελίξεις με Κρέσπο

Εκτός απότην υπόθεση Βαρέλα, η οποία εξελίσσεται σε σήριαλ, ψηλά στο μεταγραφικό ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ παραμένει και ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο

Η ιστοσελίδα «birminghammail.co.uk» σε σημερινό της δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Ισπανός στόπερ θα αναχωρήσει αυτή την εβδομάδα, κλείνοντας τον φάκελο Άστον Βίλα για την καριέρα του.

Συγκεκριμένα, οι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο έχει ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή ότι δε βρίσκεται στα πλάνα του, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι το Σαββατοκύριακο κορυφώθηκαν οι επαφές του «Δικεφάλου» με την Άστον Βίλα και είναι πιθανό να υπάρξει μία συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για ένα ποσό κοντά στις 500 χιλιάδες λίρες, όσα είχε δαπανήσει ο αγγλικός σύλλογος για να τον κάνει δικό του το περασμένο καλοκαίρι.

Τέλος, στο δημοσίευμα τονίζεται και ο… θόρυβος που γίνεται για τον «φλερτ» του ΠΑΟΚ με τον Κρέσπο και από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, με τον «Δικέφαλο» να φαίνεται ότι πρόλαβε ιταλικούς και ισπανικούς συλλόγους που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ισπανό στόπερ.

Η καθυστέρηση και οι δυσκολίες στην υπόθεση Βαρέλα φέρνουν σε πρώτο πλάνο το θέμα Κρέσπο και μένει να φανεί αν το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις με τον ποδοσφαιριστή της Άστον Βίλα.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags