Facebook Pixel Ανοιχτή γραμμή με "Σίφο", τελειώνει του Κιβρακίδη
| 2016-06-30 08:11:00

Ανοιχτή γραμμή με "Σίφο", τελειώνει του Κιβρακίδη

Ανοιχτή γραμμή με "Σίφο", τελειώνει του Κιβρακίδη

Παναθηναϊκός και Γκόρντον Σίλντενφελντ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και αναμένεται στα μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας να έχει «κλείσει» η υπόθεση. Στην τελική ευθεία του Κιβρακίδη

Την επιστροφή του "Σίφο" για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής θέλουν στον Παναθηναϊκό και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» το Τριφύλλι βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον διεθνή Κροάτη.

Ο Παναθηναϊκός πιέζει για να τρέξουν οι εξελίξεις με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τον «Σίφο», ενώ μέσα στο επόμενο 5ήμερο αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του έμπειρου αμυντικού.

Όσον αφορά στον Κιβρακίδη, ο μάνατζερ του παίκτη βρέθηκε στα γραφεία του Παναθηναϊκού και η νέα διαπραγμάτευση των «πράσινων» για την απόκτηση του 24χρονου μπακ του Ατρόμητου βρίσκεται σε καλό δρόμο και το deal μπορεί να υπάρξει ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» ο Παναθηναϊκός προσφέρει ένα τελικό ποσό ύψους 170.000 ευρώ, ωστόσο αναμένεται να υπάρξουν μπόνους συμμετοχών και ποσοστό μεταπώλησης που θα ανεβάσουν το κόστος της μεταγραφής στις 220.000 ευρώ προκειμένου ο Ατρόμητος να πει το «ναι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags