Facebook Pixel "Έσκασε" προσφυγή-βόμβα στον Ηρακλή...
| 2016-06-30 14:04:00

"Έσκασε" προσφυγή-βόμβα στον Ηρακλή...

"Έσκασε" προσφυγή-βόμβα στον Ηρακλή...

Aυτό που όλοι φοβόντουσαν συνέβη χθες, καθώς βασικότατο στέλεχο της ομάδας, έχοντας πλέον ξεπεράσει τα όριά του κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ Ηρακλής, ζητώντας την ελευθερία του και ένα ποσό κοντά στις 70.000 ευρώ.

Η υπομονή λοιπόν του Μιχάλη Μπουκουβάλα εξαντλήθηκε. Ο αρχηγός του Ηρακλή κατέθεσε χθες (29/6) το βράδυ προσφυγή ζητώντας το ποσό των 70.000 ευρώ και την ελευθερία του!

Αναμφίβολα πρόκειται για μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη, αφού οι «κυανόλευκοι» εκτός απρόοπτου χάνουν τον αρχηγό τους και έναν παίκτη στυλοβάτη των τελευταιών ετών.

Φυσικά, ξεκάθαρη ευθύνη σε αυτό το ζήτημα έχει ο Σπύρος Παπαθανασάκης που αν και συναντήθηκε με τον παίκτη στην Αθήνα, δεν κατάφερε να κάνει το απλό, να του δώσει δηλαδή κάποια χρήματα, προκειμένου ο παίκτης να παραμείνει στην ομάδα.

Ο Μπουκουβάλας, όλο αυτό το διάστημα έδειξε με τις κινήσεις και την υπομονή του, το πόσο θέλει να παραμείνει στην ομάδα, όμως επί της ουσίας το ραντεβού του με τον «Καναδό» αντί να γεφυρώσει το χάσμα που υπήρχε, ουσιαστικά το μεγάλωσε.

Είναι δεδομένο πως στον Ηρακλή θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να αλλάξει άποψη ο παίκτης, αφού δεν είναι δυνατόν οι «κυανόλευκοι» να χάσουν τον αρχηγό του και από την άλλη να τον…δωρίσουν ουσιαστικά σε κάποια άλλη ομάδα, δίχως το παραμικρό αντάλαγμα.

Η σημερινή ημερά θα είναι καθοριστική και μόνο σε περίπτωση που βρεθούν χρήματα, ενδεχομένως να γίνει κάποια αλλαγή στη στάση του παίκτη…

Πηγή: bluearena.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags