Facebook Pixel "Διαβολική" γκάφα με Μχιταριάν!
| 2016-07-01 10:18:00

"Διαβολική" γκάφα με Μχιταριάν!

"Διαβολική" γκάφα με Μχιταριάν!

Συμβαίνει και στις καλύτερες... ομάδες! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του Αρμένιου μεσοεπιθετικού, κάποιοι όμως στην ομάδα βιάστηκαν υπερβολικά!

Το «Manchester United’s Megastore» κάπως προέτρεξε και προτού είτε η διοίκηση του συλλόγου επιβεβαιώσει την ολοκλήρωση της συμφωνίας, είτε κι ο ίδιος ο παίκτης (όπως συνέβη χθες με τον Ιμπραΐμοβιτς) προχώρησε σε μία κίνηση που μαρτύρησε το «deal».

Συγκεκριμένα, η σελίδα έδινε τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να τυπώσουν στην μπλε εμφάνιση, η οποία προορίζεται ως εκείνη των εκτός έδρας αναμετρήσεων, το όνομα του παίκτη της αρεσκείας τους. Μέσα, λοιπόν, σε αυτά τα ονόματα συμπεριλαμβανόταν και εκείνο του Μχιταριάν, δίχως, όπως είπαμε, να αποτελεί ακόμη -τυπικά έστω- κάτοικος «Ολντ Τράφορντ».

Το κατάστημα προσπάθησε αργότερα να διορθώσει την παρατυπία αυτή, καθώς με δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απευθυνόμενο στους επισκέπτες του σάιτ, ανακοίνωσε:

«Δυστυχώς, υπήρξε ένα λάθος στη σελίδα που προσπαθήσατε να επισκεφθείτε. Οι τεχνικοί του καταστήματος έχουν πληροφορηθεί το λάθος και θα το λύσουν το συντομότερο δυνατόν, στο μεταξύ, παρακαλώ, πατήστε το μενού στο πάνω μέρος της οθόνης, προκειμένου να περιηγηθείτε σε άλλα μέρη της σελίδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags