Facebook Pixel "Σκάει" θέμα: Μεγάλη ελληνική ομάδα για Μάντζιο!
| 2016-07-02 09:55:00

"Σκάει" θέμα: Μεγάλη ελληνική ομάδα για Μάντζιο!

"Σκάει" θέμα: Μεγάλη ελληνική ομάδα για Μάντζιο!

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Βαγγέλη Μάντζιο από μεγάλη ελληνική ομάδα που ψάχνει την έκπληξη!

Ο Βαγγέλης Μάντζιος αγωνίζεται από το 2013 στον Λεβαδειακό, ωστόσο κάθε χρόνο το όνομά του ακούγεται στο ρεπορτάζ μεγάλης ομάδας, είτε πρόκειται για τον Ολυμπιακό, είτε τον Παναθηναϊκό, είτε για την ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά, τις τελευταίες ημέρες ήρθε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον από μια άλλη ιστορική ελληνική ομάδα, η οποία προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά της και να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, δηλαδή στην Superleague.

Ο λόγος για τον Άρη, που με την άνοδό του στην Football League, έκανε μόνο το πρώτο βήμα για επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια και προς αυτή την κατεύθυνση είναι οι κινήσεις του μεγαλομετόχου της ομάδας, Θεόδωρου Καρυπίδη.

Μία από αυτές είναι και η περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου, ο οποίος ενδιαφέρει έντοντα τους Κίτρινους και μάλιστα αποτελεί την βασική επιλογή του Νίκου Αναστόπουλου για την κορυφή της επίθεσης.

Η περίπτωση του Έλληνα επιθετικού μόνο εύκολη δεν είναι για τον Άρη, καθώς και το συμβόλαιό του δεν θα είναι μικρό, αλλά υπάρχει και ο ανασταλτικός παράγοντας της δεύτερης κατηγορίας.

Βέβαια, το όνομα και η ιστορία του Άρη είναι ικανά από μόνα τους να πείσουν έναν παίκτη που αποτελεί διακαή πόθο του Αναστόπουλου, να έρθει στην ομάδα.

Είδωμεν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags