Facebook Pixel Θέλει σαν τρελό τον Βύντρα!
| 2016-07-03 12:39:00

Θέλει σαν τρελό τον Βύντρα!

Θέλει σαν τρελό τον Βύντρα!

Ποια ομάδα θέλει να πάρει τον 35χρονο μπακ από τη Χάποελ Τελ Αβίβ;

Ο Λουκάς Βύντρα εδώ και πάρα πολύ καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο του Νίκου Νταμπίζα!

Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας ήταν σε επικοινωνία με τον έμπειρο αμυντικό ο οποίος βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο για τους «πράσινους».

Το πρόβλημα όμως που για την ώρα είναι αμφίβολο αν μπορεί να ξεπεραστεί είναι το συμβόλαιο που διατηρεί και για την επόμενη περίοδο με την Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο χρόνος πιέζει την Ομόνοια που «καίγεται» για την απόκτηση στόπερ.

Ο Νταμπίζας πάντως θεωρεί εξαιρετική την περίπτωση του Βύντρα για πολλούς λόγους. Πρόκειται για άψογο επαγγελματίας που έπαιξε σε πολύ ψηλό επίπεδο και παρά τα 35 του χρόνια είναι σε πολύ καλή κατάσταση αν κρίνουμε από τις 25 συμμετοχές που είχε πέρσι στο Ισραήλ.

Μπορεί να βοηθήσει και στο δεξί άκρο της άμυνας και το γεγονός ότι ξέρει τον Νταμπίζα θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί γρήγορα. Το ερώτημα είναι αν οι Ισραηλινοί θα τον αφήσουν ελεύθερο. Ουσιαστικά η Χάποελ κρατά το κλειδί. Και το γεγονός ότι έχει διαρρεύσει το όνομα του ενδεχομένως να δημιουργεί περισσότερες δυσκολίες στην Ομόνοια. 

Πηγή: protathlima.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags