Facebook Pixel Ο... "κλεισμένος" του Παναθηναϊκού, ανανέωσε με την ομάδα του!
| 2016-07-03 16:26:00

Ο... "κλεισμένος" του Παναθηναϊκού, ανανέωσε με την ομάδα του!

Ο... "κλεισμένος" του Παναθηναϊκού, ανανέωσε με την ομάδα του!

O παίκτης που απασχολούσε τους "πράσινους" και τα ρεπορτάζ τον ήθελαν να είναι μια ανάσα από το να πάει στο Τριφύλλι, τελικά έμεινε στην ομάδα του και ανανέωσε το συμβόλαιο του!

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης λοιπόν, παρότι φαινόταν κοντά στον Παναθηναϊκό, συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο ως το 2019.

Ο 24χρονος δεξιός μπακ φαινόταν να πλησιάζει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Περιστερίου, ο Κιβρακίδης συμφώνησε να συνεχίσει στον Ατρόμητο, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του...

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι ο Κυριάκος Κιβρακίδης θα παραμείνει μαζί μας μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε την επέκταση του ισχύοντος συμβολαίου (έληγε τον Ιούνιο του 2017) για δύο ακόμη χρόνια, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά από τις σχετικές υπογραφές ο δεξιός οπισθοφύλακας μίλησε στο atromitosfc.gr: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Εδώ είναι η οικογένεια μου. Εδώ έκανα τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα μου και είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Είναι μια ομάδα που ικανοποιεί τις φιλοδοξίες μου και θα συνεχίσω να δίνω το 100% για την επίτευξη των στόχων της.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τους φιλάθλους για την αγάπη που μου πρόσφεραν απλόχερα από την πρώτη στιγμή. Η υπόσχεση που τους δίνω είναι ότι θα συνεχίσω να ματώνω και να τιμώ τη φανέλα του Ατρόμητου».

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags