Facebook Pixel "Υπόσχομαι πως θα δίνω το είναι μου σε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-07-12 12:33:00

"Υπόσχομαι πως θα δίνω το είναι μου σε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Υπόσχομαι πως θα δίνω το είναι μου σε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κάνιας, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, μίλησε στην [PAOK TV για τους λόγους που τον έκαναν να αφήσει για δεύτερη φορά την Ισπανία, τους στόχους του με την ομάδα και το πως παρουσιάζει εκείνος τον εαυτό του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Αρχικά, να σας ευχαριστήσω για την υποδοχή. Είναι η δεύτερη φορά που βγαίνω από την Ισπανία και είμαι πολύ υπερήφανος. Ελπίζω να δώσω μεγάλη χαρά και θα προσπαθήσω να δίνω πάντα το 100% για να βοηθήσω την ομάδα στο μέγιστο και όπως είπα απλά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ...", ανέφερε αρχικά.

Τι μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από σένα; "Το πρώτο είναι η εμπειρία, καθώς ήμουν σε αρκετές ομάδες και απέκτησα αρκετή εμπειρία. Τώρα είμαι εδώ και πιστεύω πως πρέπει να έχω την ευθύνη να γνωρίζω σε ποια ομάδα ήρθα.

Πρέπει να σκεφτώ και τους ανθρώπους που πάλεψαν για να έρθω εδώ, όπως είναι ο εκπρόσωπος μου και η ομάδα που έκανε πολλά για να έρθω εδώ και δεν θέλω να πω πως ήρθα για το τίποτα.

Ήρθα εδώ για να δείξω πως είμαι ένας καλός παίχτης και να φέρω πράγματα που θα βοηθήσουν την ομάδα".

Τι γνωρίζεις για τον ΠΑΟΚ και με ποιον μίλησες πριν πάρεις την τελική σου απόφαση; "Για τον ΠΑΟΚ αυτό που είναι γνωστό είναι το πάθος για την ομάδα. Το γήπεδο που είναι πάντα γεμάτο, βεγγαλικά, εκπληκτική ατμόσφαιρα. Μίλησα με τον Κρέσπο, ο οποίος είναι εδώ και μου έδωσε κάποιες συμβουλές. Μου μίλησε γι΄αυτό το μέρος και η αλήθεια είναι πως μου είπε ότι αξίζει να έρθω"

Αν βάλεις το όνομά σου στο youtube το πρώτο που θα δεις είναι μια σκληρή διεκδίκηση με τον Κοεντράο, μπορούμε να πούμε ότι είσαι ένας παίκτης που του αρέσει να παίζει δυναμικά; "Φυσικά, πιστεύω πως εκτός από τις άλλες ικανότητες αυτή είναι η πιο χαρακτηριστική μου. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής μαχητικός που για 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο δίνει ότι έχει και πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ελπίζω να καταφέρω να δείξω πολλά πράγματα και το μόνο που εύχομαι είναι να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ και να γίνω χρήσιμος για τους συμπαίκτες μου.

Ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ που περιμένει να σε δει με την φανέλα της νέας σου ομάδας; "Να συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν και να έρχονται σε κάθε παιχνίδι να μας απολαμβάνουν. Και εγώ προσωπικά μπορώ να υποσχεθώ πως θα δίνω το είναι μου σε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός. Θέλω να παλέψουμε και να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags