Facebook Pixel Τρελαίνει η ΠΑΟΚάρα που φτιάχνει ο Ίβιτς!
| 2016-07-16 17:56:00

Τρελαίνει η ΠΑΟΚάρα που φτιάχνει ο Ίβιτς!

Τρελαίνει η ΠΑΟΚάρα που φτιάχνει ο Ίβιτς!

Ένας εξαιρετικός επιθετικά ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 την Τβέντε σε φιλικό ματς και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο εν όψει των σπουδαίων αγώνων με τον Άγιαξ. Ξεχώρισαν οι σκόρερς, Σάχοφ και Κάμπος. 

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά το παιχνίδι και ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο είχε καταφέρει να απειλήσει την εστία της Τβέντε τέσσερις φορές. Μία με τον Ροντρίγκες, μία με τον Σάχοφ, μία με τον Κάμπος και μία με τον Κρέσπο. Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς πίεζαν σωστά πάνω στη μπάλα και δεν άφηναν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους, αφού τους είχαν κλείσει για τα καλά στα καρέ τους.

Μάλιστα, στο 16' είχαν και δοκάρι με την κεφαλιά του Τζαβέλλα, ενώ μετά το 20' η Τβέντε πήρε για λίγο τα ηνία του αγώνα, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει την άμυνα του ΠΑΟΚ, που είχε ακόμα δύο καλές στιγμές με τον εξαιρετικό Τζάλμα Κάμπος στο 39' και στο 41'.

Στην επανάληψη μπήκε στο ματς το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Μπίσεσβαρ, έτσι ώστε να δει ο Ίβιτς σε τι κατάσταση βρίσκεται λίγες ημέρες πριν τους σημαντικούς αγώνες με τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Δικέφαλος συνέχιζε να έχει τον έλεγχο και να πιέζει, με κύριους πρωταγωνιστές τους Σάχοφ και Κάμπος, που ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να παρουσιάσουν οι "ασπρόμαυροι" στον αγωνιστικό χώρο.

Η κυριαρχία του ΠΑΟΚ μετουσιώθηκε σε γκολ στο 77', όταν ο Μπίσεσβαρ έβγαλε ωραία μπαλιά στον Μάτος, αυτός έκανε το γύρισμα στην περιοχή, όπου βρισκόταν ο Σάκχοφ, ο οποίος με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μάρσμαν. Τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε και το 2-0 για τον Δικέφαλο. Ωραία μπαλιά του Μπίσεσβαρ, ο Τζάλμα Κάμπος πετάχθηκε ανάμεσα στους αμυντικούς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Σε γενικές γραμμές οι Θεσσαλονικείς έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία από την μέση και μπροστά, αφού αμυντικά δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, γύρισαν ωραία την μπάλα, είχαν ωραίες ιδέες με εξέχοντες τους Κάμπος και Σάχοφ, οι οποίοι δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ πέτυχε διάνα αποκτώντας τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος (80' Κίτσιου), Λέοβατς, Τζαβέλλας, Κρέσπο (70’ Μαλεζάς), Χαρίσης (46’ Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ (83' Κοροβέσης), Σάχοφ (80' Τζιόλης), Κάμπος, Ροντρίγκες (66’ Ζάιρο), Αθανασιάδης (70’ Κουλούρης)

ΤΒΕΝΤΕ: Μάρσμαν, Άντερσεν (Μπόρβεν 46'), Θέσκερ (Κατσικάς 46'), Γιένσεν, Ζέντε (Γένσεν 62'), Φαν Ντερ Λέλι, Σμιντ (Τζορτζ 62'), Φαν Ντερ Χέιντεν (Χέλσερ 61'), Όστερβικ, Μοκότο (Μπίγιεν (46'), Ζίγιεχ (Ντα Κρουζ 62').

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags