Facebook Pixel "Tο θέμα δεν ποιον πρόεδρο, αλλά τι πρόεδρο θα έχουμε"
| 2016-07-18 12:21:00

"Tο θέμα δεν ποιον πρόεδρο, αλλά τι πρόεδρο θα έχουμε"

"Tο θέμα δεν ποιον πρόεδρο, αλλά τι πρόεδρο θα έχουμε"

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Χρήστος Παναγόπουλος τόνισε ότι σημαντικότερο από το ποιος θα τεθεί επικεφαλής είναι οι αρμοδιότητες που θα έχει και το αν θα αναλάβει εκείνος όλα τα καυτά ζητήματα ή κάποιος γενικός διευθυντής που θα οριστεί εκ των υστέρων. 

Υπογράμμισε, εξάλλου, ότι πρέπει να υπάρξει γρήγορα κινητοποίηση επί των ανοικτών ζητημάτων, διότι «όσο τα προβλήματα δεν λύνονται, τα αδιέξοδα πολλαπλασιάζονται».


Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Παναγόπουλος στον ΣΠΟΡ FM:

Για το σημερινό Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας: «Σήμερα το θέμα είναι διπλό. Υπάρχει το ζήτημα της πρότασης για πλέι-οφ και πλέι-άουτ και αυτό του προέδρου. Πριν από την εκλογή προέδρου, όμως, δεν έχει λυθεί το θέμα της αλλαγής καταστατικού, μέσω της οποίας υποτίθεται θα προέκυπτε μια διαρχία προέδρου-γενικού διευθυντή, που θα αναλάβει μια σειρά από καυτά ζητήματα. Όσο δεν υπάρχει μια στιβαρή διοίκηση στη Λίγκα, μένουν όλα παγωμένα. Το ίδιο και η διαιτησία, όπου έγιναν προτάσεις και απορρίφθηκαν ή δεν τέθηκαν καν υπό συζήτηση».

Για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος: «Θέμα με τα πρόσωπα δεν έχουμε. Το θέμα δεν ποιον πρόεδρο, αλλά τι πρόεδρο θα έχουμε. Τι αρμοδιότητες θα έχει. Θα έχουμε κάποιον που θα αναλάβει όλα τα σημαντικά ζητήματα ή μετά από λίγες μέρες θα έχουμε έναν γενικό διευθυντή που θα κάνει εκείνος τη δουλειά; Αν αλλάξει ο τρόπος διοίκησης στη Σούπερ Λίγκα, ο ρόλος του προέδρου θα είναι περισσότερο επί των δημοσίων σχέσεων. Πρέπει να το ξέρει αυτό κάποιος πριν ψηφίσει».

Για το θέμα της μείωσης ομάδων: «Έχει αποφασιστεί να γίνει μια μελέτη για την αναβάθμιση του προϊόντος στην οποία συμπεριλαμβάνεται το θέμα της μείωσης των ομάδων. Ωστόσο δεν έχει έρθει ακόμα η πρόταση, οπότε δεν μπορεί να τεθεί σήμερα αυτό το θέμα. Όλα πηγαίνουν στο άπειρο και τα προβλήματα μένουν εδώ. Ποιος διοικεί τη Σούπερ Λίγκα; Αυτό πρέπει να λυθεί πρώτα από όλα. Ο πρόεδρος ή θα πάμε σε άλλο σχήμα; Πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτό πριν βρεθούμε σε άλλα αδιέξοδα. Πρέπει να ξέρουμε πως θα λαμβάνονται οι αποφάσεις. Όσο τα προβλήματα δεν λύνονται, τα αδιέξοδα πολλαπλασιάζονται».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags