Facebook Pixel Το χαρτί του Κολλεγίου Αθηνών είναι το νάμπερ ένα διαβατήριο
| 2016-07-19 15:52:00

Το χαρτί του Κολλεγίου Αθηνών είναι το νάμπερ ένα διαβατήριο

Το χαρτί του Κολλεγίου Αθηνών είναι το νάμπερ ένα διαβατήριο

Από δικηγόρους στην Ελλάδα, να φάνε κι οι κότες. Τώρα με την κρίση μάλιστα, που μετρητό δεν υπάρχει στην αγορά ούτε για δείγμα, πολλοί από δαύτους βαράνε μύγες. Ούτε το νοίκι των 300 ευρώ τον μήνα δεν βγάζουνε, με συνέπεια να υφίστανται τη βάσανο της εξώσεως. Γράφει ο Κώστας Καίσαρης

Ετσι ή αλλιώς, ωστόσο, οι δραστηριότητες του Γιώργου Στράτου, ως δικηγόρου, δεν είναι ευρέως γνωστές. Το Νο 1 σερτιφικέιτ του νέου προέδρου της Σούπερλιγκ είναι το χαρτί της αποφοίτησής του από το Κολλέγιο Αθηνών. Αν είναι της ίδιας τάξης με τον Αλέξη Παπαχελά, τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αντώνη Κατσαρό, άγνωστον. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ουδείς κολλεγιόπαις πάει χαμένος. Ολοι βρίσκουν την άκρη. Ο εν λόγω Γιώργος Στράτος είχε διατελέσει τη δεκαετία του '80 μαχητικό στέλεχος της Ορίτζιναλ 21 στη Ρόδο. Τη δεκαετία του '90, επί Τζίγγερ, ενεφανίσθη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Την πρώτη δεκαετία της νέας χιλιετίας ο Στράτος ήταν άφαντος. Μέχρι που πέθανε ο Κοντοβαζαινίτης και πήρε τη θέση του στο ΔΣ της Ξάνθης. Γίνεται η κίνηση των «12», με τον Πανόπουλο, που έχει βαλθεί να σώσει το ποδόσφαιρο, να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, κι από το πουθενά, όπως λένε οι σπορκάστερ, ο Γιώργος Στράτος βρίσκεται στο ύπατο αξίωμα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Συμπέρασμα: το χαρτί του Κολλεγίου Αθηνών είναι το νάμπερ ένα διαβατήριο. Ολο και κάποιος συμμαθητής θα σε βολέψει.

Απέρριψε το Ισραήλ για το χατίρι της ΑΕΚ

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ Τάτος κ.λπ. τη συνεργασία τους με τον Αρη. Υπογράφει ο Μπούρμπος κ.λπ. νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Με δεδομένο λοιπόν ότι τώρα που μιλάμε ΠΑΕ Αρης δεν υφίσταται, όλοι αυτοί που συμφωνούνε και κλείνουν, υπογράφουνε σε λαδόκολλα: Σχετικά όμως με τις μεταγραφές αυτό που συγκλονίζει είναι η γιγαντιαία προσπάθεια της ΑΕΚ να κλείσει για την επίθεσή της το υπερόπλο που ακούει στο όνομα Ούγκο Αλμέιδα (φωτό). Τον σέντερ φορ των έξι γκολ και των τεσσάρων ομάδων τα δυο τελευταία χρόνια. Οι αριθμοί όμως μπροστά στην πείρα του και στο μπόι του, που φτάνει τα 192 εκατοστά, δεν λένε απολύτως τίποτα. Το γεγονός μάλιστα ότι αγνόησε την εξαιρετική πρόταση που είχε από το Ισραήλ δείχνει πόσο πολύ πιστεύει στο πρότζεκτ Κετσπάγια. Το εξωτικό Ισραήλ, για να μην ξεχνιόμαστε. Με τους στρατιώτες να περιπολούν στους δρόμους, με τα αυτόματα στα χέρια και τις σειρήνες που ηχούν ανά τακτά διαστήματα να δίνουν ένα γοητευτικό χρώμα. Αυτήν τη σπουδαία ευκαιρία έβαλε στην άκρη ο Αλμέιδα για το χατίρι της ΑΕΚ. Ενας ταλαιπωρημένος, θα πρέπει να πούμε, την τελευταία διετία Αλμέιδα: Μεταξύ Ιταλίας (Τσεζένα), Ρωσίας (Κουμπάν, Ανζί) και Γερμανίας (Αννόβερο), χωρίς να καταφέρει πουθενά να στεριώσει. Κανένας δεν τον κράτησε. Από τον Κρισάντους βέβαια κι από τον πάσχοντα από χονδροπάθεια Τζεμπούρ προφανώς είναι καλύτερη περίπτωση και γι' αυτό ο δημοσιογραφικός κόσμος, πλην «Goal», χαιρέτισε την απόκτησή του με ουρανομήκεις ζητωκραυγές. Να μη μας διαφεύγει άλλωστε ότι στην ΑΕΚ δεν υπάρχει Ιβάν Σαββίδης για να βάζει λεφτά. Ούτε καν Γιάννης Αλαφούζος. Εσοδα - έξοδα είναι το μαγαζί. Σαν τα αυτοδιαχειριζόμενα στέκια.

Πηγή: εφημερίδα Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags