Facebook Pixel "Να μην καταστρέψουν τη σχέση μας δύο μ…ς"!
| 2016-07-22 22:56:00

"Να μην καταστρέψουν τη σχέση μας δύο μ…ς"!

"Να μην καταστρέψουν τη σχέση μας δύο μ…ς"!

Δύο ανακοινώσεις μέσω των οποίων στη μία κάνει λόγο για δύο μ…ς που προσπαθούν να χαλάσουν τη σχέση που έχει τον Κώστα Πηλαδάκη και άλλη που ευχαριστεί τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ εξέδωσε το νυν αφεντικό της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας. 

Αρχικά, στην πρώτη του ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας τονίζει ότι ένας ανεπάγγελτος πρώην παίχτης και παράγοντας και ένας δημοσιογράφος προσπαθούν να διαταράξουν τη σχέση του με τον Κώστα Πηλαδάκη τη στιγμή που βρέθηκε λύση για τη χρησιμοποίηση του AEL FC Arena ενώ στη δεύτερη γνωστοποιεί την πρόσκληση που του έχει απευθύνει για το φιλικό με τον Ατρόμητο, στην οποία θα δοθεί και το Κύπελλο της Football League.

Η πρώτη ανακοίνωση:

«Διάβασα την ανακοίνωση του κ.Πηλαδάκη όπως προβλήθηκε από κάποια μέσα ενημέρωσης. Θέλω να κάνω μια προσωπική δήλωση.

Να προσέξει ο κ.Πηλαδάκης να μην καταστρέψουν τη σχέση μας δύο μαλάκες. Ένας αποτυχημένος ανεπάγγελτος πρώην παίχτης και παράγοντας και ένας δημοσιογράφος. Εξαιτίας αυτών των δύο ανθρώπων αν καταστραφεί η σχέση μου με τον κ Πηλαδάκη ο κόσμος δεν θα τους το συγχωρήσει. Μου είναι αδιανόητο ενώ όλα στο αγωνιστικό και οικονομικό μέρος πηγαίνουν καλά και έχουμε νικήσει παντού, έχουν γίνει φίλοι μας και οι ορκισμένοι εχθροί μας κάποιος που θέλει να πουλήσει τσατσιλίκια και ένας δημοσιογράφος που δεν έχει πλέον ειδήσεις γιατί όλα πλέον βγαίνουν από το ραδιόφωνο μας, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα ανησυχίας στον κόσμο και να δίνουν δικαιώματα στους αντιπάλους μας.

Αν προκληθώ θα δώσω και ονόματα, όμως σε καμία περίπτωση όλα αυτά δεν κλονίζουν τη συμφωνία με τον κ.Πηλαδάκη για τη χρήση του AEL FC ARENA».

Η δεύτερη ανακοίνωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Πηλαδάκη γιατί απέδειξε ότι θέλει να βοηθήσει την ΠΑΕ ΑΕΛ σε αυτήν την δύσκολη μεταβατική περίοδο όπου προσπαθούμε να χτίσουμε μια αξιοπρεπή ποδοσφαιρική ομάδα για αυτόν τον λόγο άλλωστε τον προσκάλεσα να δώσει το παρόν στο AEL FC ARENA είτε στις 2 Αυγούστου στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσουμε με τον Ατρόμητο είτε στις 10 του μηνός όπου θα είναι το φιλικό παιχνίδι με την Ξάνθη που είναι προγραμματισμένη η απονομή του Κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ΠΑΕ ΑΕΛ και των μεταλλίων προς τους ποδοσφαιριστές.

Απομένει να τελειώσουμε οποιαδήποτε τριβή με τον κ.Πλεξίδα ο οποίος πιστεύω ότι αγαπάει την ΠΑΕ ΑΕΛ, ώστε δια παντός να πάψει να αποτελεί για οτιδήποτε άλλο θέμα συζήτησης εκτός από τις επιδόσεις της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να τελειώσουν τα προβλήματα με μια μερίδα οργανωμένων οπαδών μας ώστε στις 2 του μηνός στο φιλικό ματς που θα δώσουμε να διοργανώσουμε μια ακόμα ποδοσφαιρική γιορτή». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags