Facebook Pixel "Ποδοσφαιρικά είμαστε καλύτερη ομάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2016-07-27 10:16:00

"Ποδοσφαιρικά είμαστε καλύτερη ομάδα"

"Ποδοσφαιρικά είμαστε καλύτερη ομάδα"

Αρκετή δόση... υπεροψίας είχαν οι δηλώσεις του αρχηγού του Άγιαξ, Ντέβι Κλάασεν, μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο "Amsterdam Arena"

Ο αρχηγός του Άγιαξ δήλωσε πως έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας του, σημειώνοντας: "Όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι που αγωνίστηκαν σήμερα. Νομίζω ότι ποδοσφαιρικά είμαστε καλύτερη ομάδα.

Αυτό που χρειαζόμαστε, είναι να το δείξουμε την επόμενη Τετάρτη (3/8) και στο γήπεδο μέσα από το σκορ. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Ουσιαστικά μέχρι το 0-1 δεν είχαν δείξει απολύτως τίποτα. Σε όλο το παιχνίδι είχαν δύο, άντε δυομιση ευκαιρίες, τίποτα άλλο".

Μάλιστα, ο Ντέιβι Κλάασεν δεν δίστασε να... μετριάσει την γκολάρα του Τζάλμα Κάμπος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Ακόμη και το γκολ δεν είναι καν ευκαιρία, ξεκίνησε από μια λάθος εκτίμηση πίσω".

Τέλος, ρωτήθηκε για την διαφαινόμενη μετακίνηση του Μίλικ στη Νάπολι, απαντώντας: "Δεν ξέρω αν είναι σίγουρο ακόμη. Είναι σίγουρα λυπηρό για μας αλλά μια καλή μεταγραφή για εκείνον. Του εύχομαι καλή τύχη, αν όντως πηγαίνει εκεί". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags