Facebook Pixel "Όποιος βλέπει ποδόσφαιρο καταλαβαίνει ότι είναι χρυσάφι για τον ΠΑΟΚ"
| 2016-07-27 14:16:00

"Όποιος βλέπει ποδόσφαιρο καταλαβαίνει ότι είναι χρυσάφι για τον ΠΑΟΚ"

"Όποιος βλέπει ποδόσφαιρο καταλαβαίνει ότι είναι χρυσάφι για τον ΠΑΟΚ"

Τίνος παίκτη του ΠΑΟΚ το εγκώμιο έπλεξε ο Κώστας Σταφυλίδης αναφερόμενος στο χτεσινό ματς του Δικεφάλου με τον Άγιαξ;

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Άουγκσμπουργκ και πρώην του ΠΑΟΚ, Κώστας Σταφυλίδης και αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα με τον Άγιαξ, αλλά και στην παρουσία του σκόρερ, Τζάλμα Κάμπος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σταφυλίδη:

Για την ανάρτησή του σχετικά με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία: «Δεν υπάρχει λόγος να κρύψω κάτι που είναι γνωστό. Χάρηκα πάρα πολύ, δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Είδα το παιχνίδι στην τηλεόραση. Ήταν πολύ καλή η ομάδα και έκανε αυτό που έπρεπε. Δεν έχασε, αυτός ήταν ο σκοπός. Τώρα η πρόκριση είναι στα χέρια του ΠΑΟΚ, που θα παίξεει μπροστά στον κόσμο του. Κυκλοφορεί τρομερά την μπάλα ο Άγιαξ, πρέπει να είναι προσεκτικός ο ΠΑΟΚ. Με το 1-1 όλα είναι στα πόδια των παικτών της ομάδας».

Αυτό που του άρεσε από τη χθεσινή παρουσία των παικτών του ΠΑΟΚ, αλλά και για το γκολ του Τζάλμα: «Είδα τρομερό πάθος, όλοι προσπαθούσαν σαν ομάδα. Δεν το βλέπω συχνά αυτό. Δεν με ξάφνιασε το γκολ του Κάμπος, αλλά οι κινήσεις του μέσα στο γήπεδο. Όποιος βλέπει ποδόσφαιρο καταλαβαίνει ότι είναι χρυσάφι για τον ΠΑΟΚ και ελπίζω να το δείξει και στη συνέχεια».

Για τον Τζάλμα Κάμπος: «Είδα έναν εξτρέμ που έκλεινε πολύ προς τα μέσα, σαν δεκάρι. Ελάχιστοι παίκτες κάνουν τέτοιες κινήσεις σε τέτοιο επίπεδο. Έκανε άμυνα για 90 λεπτά, είναι δύσκολο να το δεις από εξτρέμ αυτό. Οι κινήσεις του στον χώρο μου άρεσαν πάρα πολύ».

Για τις συγκρίσεις ανάμεσα σε Μακ και Τζάλμα Κάμπος: «Νομίζω είναι πολύ νωρίς, δεν χρειάζεται να μπει σε τέτοια διαδικασία ο κόσμος. Θα το δείξει η πορεία, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα πρώτα. Αν συνεχίσει όπως τώρα και βάλει τα γκολ που έβαζε ο Μακ, τότε θα κρίνουμε».

Για το τι είδε από τους υπόλοιπους παίκτες: «Οι υπόλοιποι κινήθηκαν στο ίδιο επιπεδο, είναι αρχή της χρονιάς, δεν μπορώ να πω ακόμα κάτι. Λίγο από αυτά που είδα στην προετοιμασία νομίζω ότι όλοι είναι καλοί παίκτες. Ξεχωρίζω τον Μάτος, έχει πολύ καλά στοιχεία».

Αν μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ο ΠΑΟΚ: «Σίγουρα μπορεί, αν δουλέψουν όλοι σωστά και με τη δουλειά του Βλάνταν βγάλουν και άλλα πράγματα. Σίγουρα περιμένουμε και κάτι παραπάνω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags