Facebook Pixel "Πανηγυρίζουν" στον ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με Άγιαξ!
| 2016-07-27 21:28:00

"Πανηγυρίζουν" στον ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με Άγιαξ!

"Πανηγυρίζουν" στον ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με Άγιαξ!

Ξένα δημοσιεύματα φέρνουν τα... καλύτερα νέα για τον Δικέφαλο σχετικά με τη ρεβάνς της Τούμπας κόντρα στον Άγιαξ...

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Αρκάντιους Μίλικ είναι το μεγάλο αστέρι του Άγιαξ. Μάλιστα, αυτό φάνηκε στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, όπου ελλείψει του Πολωνού, ο "Αίαντας" παρουσιάστηκε ανέμπνευστος επιθετικά και παραχώρησε ισοπαλία στην ελληνική ομάδα.

Γράφεται εδώ και πολλές μέρες ότι ο Μίλικ είναι κοντά στη Νάπολι ώστε να καλύψε το κενό του Γκονζάλο Ιγκουαΐν και υπάρχει αναβρασμός και ερωτηματικά σχετικά με το αν ο Πολωνός θα προλάβει το παιχνίδι της Τούμπας πριν υπογράψει στους "παρτενοπέι".

Πριν από λίγες ημέρες, ο μάνατζερ του 22χρονου δήλωνε πως ο πελάτης του θα αγωνιστεί κανονικά στην Τούμπα, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή δεδομένων, αν ισχύει το ρεπορτάζ των Ιταλών.

Συγκεκριμένα,. το "Sky Italia" υποστηρίζει πως ο Μίλικ... έκανε τη χάρη στον ΠΑΟΚ να τα βρει με τη Νάπολι πριν από τη ρεβάνς! Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πολωνός θα περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο, ενλω η μεταγραφή του θα κοστίσει στους Ιταλούς 30 εκατομμύρια ευρώ!

Φυσικά, αν αυτή η εξέλιξη επιβεβαιωθεί, ο Μίλικ δεν πρόκειται να είναι παρών ούτε στον επαναληπτικό της Τούμπας κάνοντας το έργο του ΠΑΟΚ σαφώς πιο εύκολο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags