Facebook Pixel Μιγκέλ Βίτορ: "Ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί"
| 2016-07-28 00:16:00

Μιγκέλ Βίτορ: "Ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί"

Μιγκέλ Βίτορ: "Ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί"

Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ και νυν της Χάποελ Μπερ Σεβά παραδέχθηκε πως οι "ερυθρόλευκοι" εξακολουθούν να είναι το φαβορί, παρά την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του απόψε.

Ο Πορτογάλος αμυντικός της Χάποελ Μπερ Σεβά, που πριν από μικρό χρονικό διάστημα έφυγε από τον ΠΑΟΚ, ήταν ένας από τους διακριθέντες της ομάδας του στην ισοπαλία που πήρε από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο πρώην στόπερ των Θεσσαλονικιών στάθηκε στο πολύ καλό διάβασμα του Ολυμπιακού και στην αμυντική απόδοση της ομάδας του που έφερε το θετικό αποτέλεσμα. Παρ' όλα αυτά, επεμεινε πως οι Πειοραιώτες είναι το φαβορί ενόψει της ρεβάνς στο Ισραήλ.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχηθεί τα καλύτερα για τη μάχη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα: «Όχι. Ξέρουμε την ποιότητα της ομάδας, έχουμε καλό προαίσθημα, παίξαμε καλά στην άμυνα και πλέον είναι όλα ανοιχτά. Το σύστημα του προπονητή μας βοήθησε πολύ, είχε διαβάσει πολύ καλά τον Ολυμπιακό και τα καταφέραμε».

Πως βλέπει τη ρεβάνς: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, όμως εμείς εξακολουθούμε να έχουμε το όνειρο ότι θα καταφέρουμε να προκριθούμε στα πλέι οφ και πιστεύω με τη βοήθεια του κόσμου να παίξουμε καλύτερα, να περιορίσουμε τα λάθη μας και να προκριθούμε».

Για το αν είδε το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα το ειδα το ματς και τους εύχομαι να πάρουν την πρόκριση μέσα στην Τούμπα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags