Facebook Pixel Έφταιγε η ζέστη στον Βίκτορ!
| 2016-07-28 00:53:00

Έφταιγε η ζέστη στον Βίκτορ!

Έφταιγε η ζέστη στον Βίκτορ!

Διαβάστε τι είπε ο Βίκτορ για το ματς του Ολυμπιακού με την Χάποελ και την ατάκα που πέταξε για την ζέστη στο Φάληρο...

Αναλυτικά, ο Βίκτορ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για:

-το ποια εξήγηση δίνει για το 0-0: «Το να παίζεις το πρώτο ματς στο γήπεδο σου έχει ρίσκο. Αν δεχθείς γκολ τότε είσαι σε δύσκολη θέση. Εμείς στο αμυντικό κομμάτι κρατήσαμε το μηδέν και έχουμε το δεύτερο ματς. Στην επίθεση συμφωνώ δεν έχουμε κάνει ευκαιρίες αλλά έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας να διορθώσουμε πράγματα και να πάμε στο Ισραήλ και να είμαστε καλύτεροι και βελτιωμένοι».

-τα εύκολα λάθη των παικτών του: «Ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι ενώ ο αντίπαλος έχει περισσότερα παιχνίδια. Αυτό είναι ένας λόγος, ο άλλος ήταν και η ζέστη. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης. Έχουμε όμως μπροστά μας χρόνο να δουλέψουμε και να διορθώσουμε πράγματα. Το αμυντικό παιχνίδι της Χαποέλ, που είχαν πέντε παίκτες στη μεσαία γραμμή, μας δυσκόλεψε. Δεν είμαστε και στην κατάσταση που θέλουμε ακόμη από άποψη φυσικής κατάστασης. Αυτό έπαιξε ρόλο να μην είμαστε αποτελεσματικοί. Όπως είπαμε και χθες, η Χάποελ είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλή άμυνα. Είναι δύσκολο να κάνεις ευκαιρίες εναντίον της. Κάναμε κάποιες αλλά χρειαζόμαστε περισσότερες. Και στην εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας θα δουλέψουμε σε αυτό».

-το αν σκέφτεται αλλαγές: «Μένει μια εβδομάδα για να βελτιωθούμε. Έχουμε περιθώρια να βελτιωθούμε σε φυσική κατάσταση αλλά και σε άλλα σημεία του παιχνιδιού». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags