Facebook Pixel Ποιος... "κομμένος" του Παναθηναϊκού πάει Κύπρο;
| 2016-07-28 10:22:00

Ποιος... "κομμένος" του Παναθηναϊκού πάει Κύπρο;

Ποιος... "κομμένος" του Παναθηναϊκού πάει Κύπρο;

Για τη Μεγαλόνησο ετοιμάζεται ένας από τους παίκτες του Τριφυλλιού τον οποίο δεν υπολογίζει ο Αντρέα Στραματσόνι

Μετά τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο που υπέγραψε στον Άρη, ο Νίκος Γιαννακόπουλος αναμένεται εντός της ημέρας να μετακομίσει -όπως όλα δείχνουν- στην Κύπρο.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε πέρυσι 4ετές (3+1) συμβόλαιο με τους «πράσινους», αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αντρέα Στραματσόνι και εντός της σημερινής ημέρας αναμένεται να «κλείσει» στον Άρη Λεμεσού.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες αποχωρήσεις, στασιμότητα υπάρχει στο θέμα του Γενς Βέμερ, ενώ Ταυλαρίδης και Εσιέν βρίσκονται πιο κοντά στη λύση του συμβολαίου τους.

Ο Αμπέντ, όπως είναι εδώ και καιρό γνωστό, δεν υπολογίζεται επίσης, και στο «τριφύλλι» είναι ανοιχτοί σε προτάσεις για την παραχώρησή του, ενώ εντός των επόμενων ημερών, ή και ωρών, θα οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του Χουχούμη ιταλική Τερνάνα.

Οριστικές εξελίξεις, πάντως, αναμένεται να έχουμε μετά τα παιχνίδια με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, καθώς, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, στο «πράσινο» στρατόπεδο έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στην πρόκριση στα play-off του Europa League, και στη συνέχεια στους ομίλους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags