Facebook Pixel Στραματσόνι: "Καλό σκορ το 1-0"
| 2016-07-29 00:06:00

Στραματσόνι: "Καλό σκορ το 1-0"

Στραματσόνι: "Καλό σκορ το 1-0"

Διαβάστε τι δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι για τη νίκη με 1-0 του Παναθηναϊκού επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης στην Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου:

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το τελικό σκορ: "Ναι το 1-0 είναι ένα καλό σκορ για πρώτο ματς".

Για το αν υπερεκτίμησε την ΑΪΚ: "Είμαστε Παναθηναικός και δεν μπορούμε να κοιτάζουμε ποιος είναι ο αντίπαλος. Πρέπει να παίζουμε το παιχνίδι μας όποιος και αν είναι ο αντίπαλος.

Ο Κουτρουμπής ήταν έξω λόγω τραυματισμού, ο Βιγιαφάνιες βοηθάει πολύ επιθετικά και για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε την νίκη".

Για το αν ένιωσε να αποφορτίστηκαν οι παίκτες μετά την νίκη: "Στην ομάδα όλοι δουλέψαμε για να προκριθούμε στην Ευρώπη. Από την άλλη γνωρίζουμε ότι πρέπει να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά αυτό που μου άρεσε σήμερα ήταν ότι η ομάδα πίεσε και διατήρησε το ίδιο πνεύμα ως το τέλος".

Από τους 14 παίκτες οι 5 ήταν καινούργιοι, πόσο χρόνο ακόμα χρειάζεται: "Πρέπει να κοιτάμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι, στόχος μας είναι να πάμε στους ομίλους και να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν παίκτες του Στραματσόνι, αλλά παίκτες του Παναθηναϊκού"

Είπε ότι είναι ένα καλό σκορ όμως το ίδιο είπε και ο Νόρλινγκ, τον ανησυχεί αυτό: "Είπα πριν ότι στο πρώτο παιχνίδι είναι καλό να παίρνεις την νίκη με 1-0, αν είναι ευχαριστημένος με την ήττα είναι δικό του θέμα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags